Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο ΣΟΚ: Η Βραζιλιάνα Barbye δολοφονείται εν ψυχρώ στο πάρτι των γενεθλίων της

Newsbomb

Το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό, κάνει βίντεο που απαθανατίζει τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 24χρονης στη Βραζιλία.

Η νεαρή Βραζιλιάνα πυροβολήθηκε από μέλη συμμορίας κατά τη διάρκεια του πάρτι που έδινε για τα 24α γενέθλιά της, σε σπίτι που είχε νοικιάσει.

Η Ελιάνα Φερέιρα Κάμπος, η οποία στο προφίλ της στο Facebook εμφανίζεται ως Miss Barbye Marley, ήταν μάλιστα το πρώτο θύμα μίας τριπλής ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα στην πόλη Ji-Paraná, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η Κάμπος διακρίνεται στο βίντεο να στέκεται έξω από το σπίτι καπνίζοντας και συζητώντας. Λίγα λεπτά αργότερα, την πλησιάζει μία ομάδα ατόμων η οποία την ξυλοκοπεί, πριν ένας από αυτήν, τραβήξει όπλο κόβοντας το νήμα της ζωής της.

Δύο ακόμη θύματα, που σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στη συνέχεια, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία, ως η Παλόμα δε Ολιβέιρα Γκιμαράες (26 ετών) και ο Εδμούνδο Κρίστιαν Φερέιρα δε Μάτος (18 ετών).

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς γνωρίζονταν οι τρεις τους, αλλά και τα ακριβή αίτια του τριπλού φονικού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για «πόλεμο» μεταξύ συμμοριών, ενώ από τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως η 26χρονη και ο 18χρονος πιθανότατα είχαν σχέση.

barbye2

Η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες, οι οποίοι είναι τρεις νεαροί ηλικίας, 22, 23 και 25 ετών. Ο ένας από τους συλληφθέντες, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε τα θύματα, ανέφερε μάλιστα στην αστυνομία ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του.

«Συγγνώμη, αλλά αν δεν τους σκότωνα, θα με σκότωναν εκείνοι, γιατί βρισκόμαστε σε πόλεμο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο νεαρός, μέλος της συμμορίας PCC.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι εκείνος και οι συνεργοί του σχεδίαζαν να σκοτώσουν περισσότερα μέλη της αντίπαλης συμμορίας που είχαν δώσει το «παρών» στο πάρτι, το ίδιο βράδυ.