ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια - Επίθεση με καυστικό υγρό: «Στο είπα θα στο κάνω», φώναζε ο δράστης - Τι λένε μάρτυρες

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Νίκαια μαρτυρίες
O δράστης όλη την ώρα την έβριζε και της φώναζε
Alpha

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την επίθεση με καυστικό υγρό που πραγματοποίησε ένας άνδρας σε βάρος γυναίκας γνωστής σε αυτόν κοντά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο 58χρονος καθόταν με την 64χρονη σε παγκάκι απέναντι από το νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να καυγαδίζουν. Ο άνδρας έβριζε τη γυναίκα και γενικά είχε έντονη συμπεριφορά. Η γυναίκα σηκώθηκε από το παγκάκι και άρχισε να απομακρύνεται, όταν ο άντρας της επιτέθηκε και της άδειασε δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό.

Η 64χρονη είχε μπουφάν μαζί της, το οποίο έριξε πάνω στο κεφάλι της για να σωθεί. Ο άνδρας που είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρικά ιδρύματα, όμως, δεν σταμάτησε εκεί: έβγαλε από την τσέπη του ένα σπρέι, πιθανώς εντομοκτόνο, έβαλε το χέρι του μέσα από το μπουφάν και ψέκασε την άτυχη γυναίκα στο πρόσωπο.

Με βάση μαρτυρίες που επικαλείται ο Alpha, o δράστης όλη την ώρα την έβριζε και της φώναζε «στο είπα ότι θα στο κάνω». Αμέσως, περαστικοί επενέβησαν και πήγαν τη γυναίκα στο νοσοκομείο, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να σταματήσουν τον δράστη που ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Μετά τη σύλληψή του ο 58χρονος οδηγήθηκε στο ΑΤ Νίκαιας όπου και κρατείται. Μαρτυρίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι τη στιγμή της επίθεσης ήταν σε κατάσταση αμόκ. Υποστήριξε ότι το θύμα ήταν πεθερά του, ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεση του με τις Αρχές να μην έχουν διευκρινίσει ακόμα τη σχέση θύματος και δράστη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέτρα για ανεμβολίαστους: Η δυσάρεστη «έκπληξη» που αποκάλυψε το ΦΕΚ

Σοκ στη Νίκαια: 58χρονος έριξε οξύ στην πεθερά του - Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του - Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του