ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νίκαια: «Προσπάθησε να με βιάσει και της έριξα οξύ» - Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

Νίκαια: «Προσπάθησε να με βιάσει και της έριξα οξύ» - Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το πρωί της Δευτέρας όταν ενημερώθηκε για επίθεση σε βάρος γυναίκας με οξύ κοντά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί με δράστη έναν 58χρονο άνδρα ο οποίος έριξε οξύ σε 64χρονη, η οποίας, όπως υποστήριξε ήταν πεθερά του. Πίσω από την επίθεση βρίσκεται, ωστόσο, μια δραματική ιστορία, με τον 58χρονο ρακοσυλλέκτη να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο άνδρας που είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρικά ιδρύματα, επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια επιχείρησε να κάψει με καθαριστικό υγρό μπάνιου την άτυχη γυναίκα γιατί όπως είπε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όπου οδηγήθηκε, προσπάθησε να τον βιάσει. Υποστήριξε ότι το θύμα ήταν πεθερά του, ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεση του με τις Αρχές να μην έχουν διευκρινίσει ακόμα τη σχέση θύματος και δράστη.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά τη σύλληψή του ο 58χρονος οδηγήθηκε στο ΑΤ Νίκαιας όπου και κρατείται. Μαρτυρίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι τη στιγμή της επίθεσης ήταν σε κατάσταση αμόκ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέτρα για ανεμβολίαστους: Η δυσάρεστη «έκπληξη» που αποκάλυψε το ΦΕΚ

Σοκ στη Νίκαια: 58χρονος έριξε οξύ στην πεθερά του - Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του - Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του