Σάλος: Δισεκατομμυριούχος ανακάλυψε μετά από 20 χρόνια ότι οι τρεις γιοι του έχουν άλλον πατέρα!

Newsroom Newsroom

Σάλος: Δισεκατομμυριούχος ανακάλυψε μετά από 20 χρόνια ότι οι τρεις γιοι του έχουν άλλον πατέρα!

Σάλος στη Βρετανία από την απίστευτη αποκάλυψη που έκανε πασίγνωστος δισεκατομμυριούχος ότι τα τρία παιδιά που μεγάλωνε για 20 χρόνια, δεν είναι δικά του

Ο Richard Mason οδηγήθηκε στη συνταρακτική αποκάλυψη όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από κυστική ίνωση, μία σοβαρή γενετική διαταραχή -τις περισσότερες φορές κληρονομική- που στερεί από τον πάσχοντα τη δυνατότητα να αποκτήσει με φυσικό τρόπο παιδιά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987 και χώρισε 20 χρόνια αργότερα. Ηταν Δεκέμβριος του 2016, όταν πια ο Mason έμαθε από τον γιατρό του ότι δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να είναι ο φυσικός πατέρας των τριών αγοριών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το μυστικό όμως, το είχε καλά κρατημένο η τέως συζυγός του, που εν τω μεταξύ αξίωσε και έλαβε από τον Mason ποσό ύψους 4 εκατ. ευρώ ως οικονομικό συμβιβασμό για το διαζύγιό τους και έξοδα διαβίωσης των τριών της παιδιών.

Ο επιχειρηματίας κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του για απάτη και τελικά, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, εκείνη συμφώνησε να του επιστρέψει 250.000 στερλίνες από το συνολικό ποσό του συμβιβασμού τους με τον οποίο τερματίστηκε ο έγγαμος βίος τους.

Προς έκπληξή του όμως, το αποτέλεσμα ήταν οι δύο γιοι του να διακόψουν κάθε επικοινωνία μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved