MEDIA

Survivor: «Βγήκαν τα μαχαίρια» στον Άγιο Δομίνικο - Το περιστατικό που συνέβη πρώτη φορά στα χρονικά

Survivor: «Βγήκαν τα μαχαίρια» στον Άγιο Δομίνικο - Το περιστατικό που συνέβη πρώτη φορά στα χρονικά

Στο «κόκκινο» η ένταση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 

Εκτός ελέγχου λίγο έλειψε να βγει η κατάσταση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να προχωρά σε μία κίνηση που καταγράφεται πρώτη φορά στην ελληνική εκδοχή του ριάλιτι, αποχωρώντας από το συμβούλιο του νησιού.

Οι εντάσεις είχαν ξεκινήσει ήδη από τον στίβο μάχης, όταν λίγο μετά τη λήξη του αγώνα για την ασυλία, Φάνης και Χριστόφορος παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Σε έχω προσβάλει ποτέ; Βλακάκο δεν θα τολμήσεις να με ξαναπείς. Οτιδήποτε και αν έγινε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με λες βλακάκο», είπε εξοργισμένος ο Φάνης Μπολέτσης, ενώ ο Χριστόφορος του απάντησε «Αφού βλακάκος είσαι. Βλακάκος είσαι. Δεν θα μου στέλνεις εμένα φιλάκια».

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για τον παίκτη που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Εκεί όμως, μετά από καβγά με τον Τζέιμς αλλά και τον Φάνη η Ασημίνα έφυγε από το πλατό ιδιαίτερα εκνευρισμένη, πετώντας το μικρόφωνό της.

Μάλιστα δεν επέστρεψε ούτε για να ψηφίσει, ενώ της ζητήθηκε να το κάνει με επιστολική ψήφο, κάτι που η παίκτρια αρνήθηκε.

Είναι η πρώτη φορά που παίκτης δεν συμμετέχει σε ψηφοφορία στα χρονικά της ελληνικής εκδοχής του ριάλιτι επιβίωσης, αφού ακόμα και όταν κάποιος νοσηλεύεται συμμετέχει στη διαδικασία.