Άγγελος Φιλιππίδης: Από την πρώτη ημέρα ήμουν στην Κωνσταντινούπολη

Newsbomb

Δεν προσπάθησα να κρυφτώ και ποτέ δεν είπα ψέματα, δήλωσε ο Άγγελος Φιλιππίδης λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του στην Τουρκία, σημειώνοντας μάλιστα ότι από την πρώτη ημέρα ήταν στην Κωνσταντινούπολη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό real, ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δήλωσε ότι ποτέ δεν είπε ο ίδιος ότι βρισκόταν στην Αμερική, αλλά αυτό ήταν υπόθεση των δημοσιογράφων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήταν εύκολο να εντοπιστώ από τις τουρκικές αρχές, δήλωσε, από τη στιγμή που εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψής μου, εξήγησε ότι η σύλληψή του έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, ενώ διευκρίνισε ότι κρατείται σε ειδικό χώρο έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε αργότερα και σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σχολιάζοντας το πόρισμα και τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο κ. Φιλιππίδης ανέφερε ότι θα δώσει τις εξηγήσεις στον ανακριτή και δεν θέλει να σχολιάσει κάτι περαιτέρω, ενώ δήλωσε ότι θεωρεί πως έχει στοχοποιηθεί.

Ο Άγγελος Φιλιππίδης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να εκδοθεί στη χώρα μας σήμερα ή το αργότερο αύριο. Σύμφωνα με το πόρισμα της κ. Παπανδρέου για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, από την κατάσταση των καταθέσεων του κ.Φιλιππίδη, προκύπτουν «αναντιστοιχία δηλωθέντων εισοδημάτων και καταθέσεων κατά τουλάχιστον 1,5 εκατομμύριο ευρώ», αλλά απαιτείται περαιτέρω έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα:

Συνελήφθη στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης

Φιλιππίδης: Έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα (vid)

Φιλιππίδης:Έρχομαι να απολογηθώ-Το ΤΤ είχε τα λιγότερα επισφαλή δάνεια

Ξηρός και ΤΤ «τρομοκρατούν» το Μαξίμου

Δικαστές κατά Παπούλια και Δένδια

To εισαγγελικό πόρισμα για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Πώς το Newsbomb.gr βοήθησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου του ΤΤ

Προσωπικά δικαιωμένος δηλώνει ο Καμμένος από τις εξελίξεις για το ΤΤ

Φιλιππίδης: Στον Καρούζο δεν έχω δώσει ούτε ένα ευρώ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved