ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελεύθερη με 50.000 η δικηγόρος που καταζητείτο για την υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών

Ελεύθερη με 50.000 η δικηγόρος που καταζητείτο για την υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών

Ελεύθερη με την επιβολή εγγύησης 50.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία της η Κύπρια δικηγόρος που καταζητείτο με ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών.

Η δικηγόρος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην 10η τακτική ανακρίτρια και σήμερα στην απολογία της υποστήριξε ότι δεν είχε καμία γνώση για απάτες που τυχόν τέλεσαν συγκατηγορούμενοί της όσο συνεργαζόταν με τον Δασκαλέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε μεταξύ άλλων:

«Αμέσως μόλις πληροφορήθηκα την έκδοση του εντάλματος ήρθα στην Ελλάδα διότι δεν έχω να κρύψω τίποτα. Ο ρόλος μου ήταν η παροχή διοικητικής υποστήριξης στα funds στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας. Δεν τα εκπροσωπούσα, δεν τα διαχειριζόμουν ούτε και τους λογαριασμούς επενδυτών.

Σε λογαριασμούς που κατέθεταν χρήματα οι επενδυτές, τα έστελνα στον Δασκαλέα για επένδυση σε λογαριασμό επενδυτικής εταιρίας που του ανήκε.

Ο Δασκαλέας είχε παραπλανήσει και εμένα με ψευδείς βεβαιώσεις που μου έστελνε για τις επενδύσεις των χρημάτων και τα κέρδη. Το Μάιο του 2015 κατάλαβα ότι χρήματα δεν υπήρχαν. Αμέσως διέκοψα τη συνεργασία μου μαζί του και κατήγγειλα όσα ήξερα στις αρχές της Κύπρου, της Μ.Βρετανίας και της Ελλάδας.»

Σχετικές ειδήσεις