Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μετά το απολυτήριο λυκείου από το 3ο Γενικό Λύκειο Αμπελοκήπων, περί τα τέλη του 1996 άρχισε να γίνεται «δημοσιογράφος ανάμεσα σε δημοσιογράφους» όπως έλεγε η επιτυχημένη ρεκλάμα της Σχολής Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, επί της οδού Αιγιαλείας στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Επακολούθησε μια διαβολική, πρώτη τετραετία, με κάλυψη πολλών γεγονότων στο μετερίζι του ελεύθερου ρεπορτάζ αλλά και μέσα από αποστολές εντός και εκτός Ελλάδος. Το 2002 τον βρίσκει στο Παρίσι, αλλά το φως της γαλλικής πρωτεύουσας έσβησε γρήγορα, και έτσι λόγοι ανωτέρας βίας τον επαναπάτρισαν δεκατέσσερις μήνες μετά. Στη Σορβόνη φοίτησε στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Γαλλικού Πολιτισμού. 

Επιστροφή στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά και στις εκπομπές για την Ολυμπιάδα και σε ένα από τα δημοφιλέστερα πολιτικά talk show «Με τα μάτια της Έλλης». Ακολούθησε ακόμη μια αναγκαστική ανάπαυλα για τη στρατιωτική θητεία, και μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεων νέο come back στα δελτία.


Από τις αρχές του 2005 ξεκίνησε η εμπλοκή με το ρεπορτάζ υπουργείων, φουλ ενασχόληση με το ελεύθερο οικονομικό. Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Εργασίας, ελεύθερα πολιτικά θέματα.

Το 2016 αναλαμβάνει και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ακολούθησε μια έντονη τριετία με φουλ επικαιρότητα στα εθνικά και ταυτόχρονη ενασχόληση στον πυρήνα και όχι στις παρυφές του πολιτικού ρεπορτάζ και μια αλλαγή επαγγελματικής στέγης από τον ΑΝΤ1, στο EPSILON  και στο OnAlert. 

Συνέχεια στο Open, όπου μετά την περιπέτεια του πρώτου χρόνου με το ΥΕΘΑ και τους ΑΝΕΛ, ήρθε το καλοκαίρι του 2019 όταν μαζί με την πολιτική αλλαγή, ανέλαβε το πολιτικό ρεπορτάζ.

Σήμερα εργάζεται ως πολιτικός συντάκτης στο www.newsbomb.gr 

https://www.facebook.com/george.papakonstantinou.50/ 

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER

Gossip-tv.gr Onsports.gr Queen.gr Astrology.gr Mothersblog.gr Onmed.gr Ratpack.gr i-Ellada.gr
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2012-2021 Newsbomb.gr - All rights reserved
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ