GOSSIP

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Πώς τον διαμόρφωσε το γεγονός ότι δεν μεγάλωσε με την μητέρα του

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Πώς τον διαμόρφωσε το γεγονός ότι δεν μεγάλωσε με την μητέρα του

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Οι σταθμοί στην καριέρα του και ο μεγάλος ρόλος που παίζει η φιλία στη ζωή του

Στο Dot μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ο οποίος μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και πιο προσωπικές πτυχές της ζωής του, όπως το πώς λειτούργησε στην ψυχολογία του το γεγονός ότι μεγάλωσε μακριά από τη μητέρα του.

«Πίστευα ότι ήταν καλύτερα να διαλέξω ένα επάγγελμα το οποίο θα μου έφερνε πιο γρήγορα έναν βιοπορισμό. Μου άρεσαν πολύ οι υπολογιστές και η έννοια του "εμπορίου", οπότε προσπάθησα να ακολουθήσω κάτι το οποίο δεν ήταν "δικό μου", ήταν περισσότερο ανασφάλειά μου. Ζούσα στην Αγγλία, λοιπόν το 1995 και η γιαγιά μου διάβασε σε μια εφημερίδα ότι υπήρχε μια οντισιόν για έναν βασικό ρόλο στο θέατρο στην περιοχή που ζούσαμε κι έτσι ξεκίνησε ένα υπέροχο τρελό ταξίδι, το οποίο μιας και κερδήθηκε εκεί με έκανε να ξέρω τι θέλω να κάνω αν και πολύ νέος» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός για το πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς τον διαμόρφωσε το γεγονός ότι δεν μεγάλωσε με την μητέρα του, στις σχέσεις του με το γυναικείο φύλο . Ο ίδιος είπε: «Μπορεί να λειτούργησε λίγο αντίθετα νομίζω στην αρχή. Χωρίς να βάζω στην μητέρα μου αυτό το πρόσημο, αλλά με την έννοια ότι ήταν σε εισαγωγικά μια μικρή πρώτη απόρριψη, η οποία δεν έγινε ποτέ ουσιαστικά κι ήταν στο μυαλό μου. Αγαπώ το γυναικείο φύλο και λατρεύω πολύ τις γυναίκες. Νομίζω ότι το πιο όμορφο πλάσμα στην Γη είναι οι γυναίκες. Υπάρχουν κι ωραίοι άντρες, αλλά οι γυναίκες σου φτιάχνουν την ημέρα. Αν δεις μία ωραία γυναίκα και σου χαμογελάσει, κάτι γίνεται, κάτι παθαίνεις».

Παλαιότερα, εξομολογήθηκε ότι ήταν πιο κλειστός και δυσκολευόταν να πει εύκολα το «σ΄αγαπώ» στους κοντινούς ανθρώπους τους. Πλέον όμως το έχει αλλάξει γιατί θέλει να ζει στο 100% τις στιγμές του.

Ανταγωνιστικά δεν είδε ποτέ κανέναν συνάδελφό του ενώ σταθμούς στην καριέρα του θεωρεί αναμφίβολα τη συμμετοχή του στην «Ευτυχία» και το «Έτερος Εγώ».

Η φιλία παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του.

«Δεν θα με στενοχωρούσε τίποτα στον κόσμο από το να με προδώσει ένας φίλος μου» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Μπουλάς: Εννέα χρόνια από τον θάνατό του - Συγκινεί η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Η ατάκα που πρόδωσε τη συνέχεια!

Σάκης Μπουλάς: Φίλοι και συνεργάτες διηγούνται άγνωστες ιστορίες - «Μια ζωή γεμάτη αγάπη και φλερτ»