ΓΥΝΑΙΚΑ

«Φορούσα μάσκα ενώ γεννούσα»: Ποια διάσημη το αποκάλυψε

«Φορούσα μάσκα ενώ γεννούσα»: Ποια διάσημη το αποκάλυψε
instagram.com/sophiet/

Η διάσημη ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση μέσω  ενός Instagram Story.

Η διάσημη ηθοποιός Σόφι Τέρνερ αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως κατά τη διάρκεια του τοκετού της φορούσε μάσκα. Η πρώην ηθοποιός του Game of Thrones έκανε ένα σπάνιο σχόλιο σχετικά με τη νέα της ζωή ως μητέρα, σ' ένα Instagram Story την περασμένη Τετάρτη, αποκαλύπτοντας ότι φορούσε μάσκα ενώ γεννούσε την κόρη της Γουίλα, η οποία είναι τώρα 4 μηνών.

«Αν μπορώ να φοράω μάσκα ενώ γεννάω, μπορείτε να φοράτε κι εσείς» , έγραψε η 24χρονη ηθοποιός, πίνοντας το τσάι της. Η Τέρνερ, η οποία υποδέχτηκε το κοριτσάκι της μαζί με τον σύζυγό της Τζο Τζόνας τον περασμένο Ιούλιο, φωτογραφήθηκε μαζί του με τον σύζυγό της τον Απρίλιο κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού περίπατου με τα κατοικίδιά τους, φορώντας μάσκες.

Η Τέρνερ και ο Τζόνας, έχουν βρεθεί πολλές φορές έξω φορώντας μάσκες, όπως στην πρώτη τους έξοδο μετά τη γέννηση της κόρης τους, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τον Αύγουστο, η Τέρνερ και ο Τζόνας μοιράστηκαν μια selfie με τους θαυμαστές τους, ενθαρρύνοντας τους να «φορούν μάσκα» εν μέσω της πανδημίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθολικό lockdown και στην Κοζάνη - Αυτά είναι τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ