ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 11/06

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις 11/06
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πλησιέστερα σε άτομα που ξεχωρίζουν είτε για το στυλ, είτε για τις επιλογές και τον τρόπο ζωής τους
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε βάζει μεν να υποψιάζεσαι πρόσωπα και πράγματα αλλά στη σωστή κατεύθυνση 

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πλησιέστερα σε άτομα που ξεχωρίζουν είτε για το στυλ, είτε για τις επιλογές και τον τρόπο ζωής τους κι αν θες να… χαρείς τη ζωή σου είναι σκόπιμο να βάλεις στο περιθώριο τις προκαταλήψεις σου και να μην σε νοιάζει το τι λέει ο κόσμος. Αν τώρα «ταμπουρωθείς» στα… ηθικοπλαστικά σου, κακό δικό σου, αφού θα χάσεις μια σπάνια ευκαιρία να δείξεις ότι… μπορείς κι αλλιώς! Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε βάζει μεν να υποψιάζεσαι πρόσωπα και πράγματα αλλά στη σωστή κατεύθυνση και δεν χρειάζεται να αποκαλύψεις σε κανέναν τι ακριβώς γνωρίζεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 11/06

Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μάλλον παράδοξες καταστάσεις για τα δεδομένα σου και… μη δίνεις όρκο για τίποτα! Ίσως μάλιστα να μπεις σε μια διαδικασία, που μέχρι πρότινος τη «στόλιζες» και τώρα τη «λούζεσαι» αλλά… ευτυχώς για σένα θα πρόκειται για μια «κατ’ εξαίρεση» κατάσταση κι αν καταφέρεις να μη δημοσιοποιηθούν οι περιπέτειές σου η υπόληψή σου θα μείνει στη θέση της!