ΕΘΝΙΚΑ

Σκόπια: «Απαγόρευσαν» συνέντευξη του «Ουράνιου Τόξου»

Σκόπια: «Απαγόρευσαν» συνέντευξη του «Ουράνιου Τόξου»

Δημοσίευμα των Σκοπίων κατά της Ελλάδας, επειδή «εμποδίστηκε» την τελευταία στιγμή η προγραμματισμένη στη Θεσσαλονίκη, συνέντευξη τύπου του σλαβικού κόμματος- «Ουράνιου Τόξου» .

Η συνέντευξη ήταν να γίνει χθες με τη συμμετοχή των Σλάβων στην Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές Εκλογές του Μαΐου, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων.

Την τελευταία στιγμή, ο ιδιοκτήτης της αίθουσας, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του «Ουράνιου Τόξου» ότι υπήρχε κάποια παρεξήγηση και ότι ο χώρος δεν ήταν διαθέσιμος.

Σύμφωνα με το σλαβικό κόμμα, "είχε προσπαθήσει να νοικιάσει μερικές αίθουσες για συνέδρια, αλλά όλες οι τις φορές οι προσφορές απορρίφθηκαν.

Τελικά, υπήρχε μια αίθουσα στο χώρο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Συμφώνησαν στην τιμή και στη διάρκεια και εστάλησαν προσκλήσεις προς τους δημοσιογράφους".

"Δυστυχώς, είναι προφανές ότι, τον ιδιοκτήτη της αίθουσας επισκέφθηκαν ορισμένες υπηρεσίες και τον ενημέρωσαν ότι δεν ήταν σωστή η επιχειρηματική κίνησή του να βοηθήσει τους «Σκοπιανούς» (έκφραση και εισαγωγικά στο πρωτότυπο) του Ουράνιου Τόξου", σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης

Ο τολμηρός παπάς που λειτούργησε στην Αγ. Σοφία το 1919!