ΕΛΛΑΔΑ

Το σκοτεινό παρελθόν του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

Το σκοτεινό παρελθόν του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

«Έσπασε» μέσα σε 15 λεπτά και ομολόγησε ο Εμμανουήλ ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗΣ, όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ ως ύποπτος για το φόνο της Δώρας Ζέμπερη - Για βίαιο άνθρωπο κάνει λόγο η πρώην σύζυγός του

Σε απομονωμένο χώρο κρατείται ο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν-Σοροπίδης για να μην αυτοκτονήσει - «Έκανε ναρκωτικά μπροστά στα παιδιά», αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του

Στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κρατείται ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές την άτυχη Δώρα Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών το απόγευμα της Τετάρτης (18/11)

Ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης, σύμφωνα με το STAR βρίσκεται σε απομονωμένο χώρο, κάτι για το οποίο φρόντισαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί, καθώς δε θέλουν να έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους, φοβούμενοι πως ίσως υπάρξει κάποια επίθεση σε βάρος του.

Επίσης είναι σε συνεχή επιτήρηση, προκειμένου να αποφύγουν κάποια πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας.

Στους αξιωματικούς της ασφάλειας, ο 58χρονος είπε ότι είναι χρήστης κοκαΐνης, και επικαλέστηκε στερητικό σύνδρομο, για ια το λόγο αυτό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να του χορηγηθούν χάπια.

Οι αστυνομικοί λένε ότι όταν προσήχθη στην Ασφάλεια, αρχικά υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με τη δολοφονία, αλλά 15 λεπτά αργότερα άρχισε να ομολογεί.

Οι αξιωματικοί υποστηρίζουν ότι πίστευε πως δεν θα έφταναν στα ίχνη του και γι΄αυτό όπως διαπίστωσαν τις ημέρες που τον παρακολουθούσαν κυκλοφορούσε κανονικά, έκανε βόλτες και πήγαινε στα στέκια της Ομονοίας.

09112017gada2dhmosiopoihsh002 copy

Διαβάστε επίσης: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του δολοφόνου

Πρώην σύζυγος: Έπαιρνε ναρκωτικά μπροστά στο παιδί

Η σύζυγος του Εσσατζανιάν-Σοροπίδη Εμμανουήλ, μιλώντας στο STAR κάνει λόγο για έναν βίαιο και αδιάφορο άνθρωπο, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει χρήση ναρκωτικών ακόμη και μπροστά στο ίδιο του το παιδί.

«Είμαι και εγώ μάνα, για αυτά που άκουσα, καταλαβαίνεται τώρα, θέλω να τιμωρηθεί» αναφέρει η πρώην σύζυγος του 58χρονου σε ερώτηση για το πώς ένιωσε ακούγοντας την πράξη του.

Η ίδια δηλώνει ότι δε περίμενε ο πρώην σύζυγός της να φτάσει σε αυτό το σημείο ενώ αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα της βίαιης συμπεριφοράς, «δύο, τρεις φορές με είχε χτυπήσει» παραδέχτηκε η γυναίκα, που όπως φαίνεται τον έτρεμε.

Αποκάλυψε επίσης ότι αποφάσισε να χωρίσει τον 58χρονο, όταν εκείνος ξεκίνησε τα ναρκωτικά, «έπινε μπροστά στα παιδιά μου, μπροστά στην μικρή μου κόρη».

Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του δολοφόνου της Δώρας, το παιδί της είναι σοκαρισμένο λέγοντας «κοίτα τι πήγε και έκανε ο πατέρας μου για 20 ευρώ και για ένα κινητό».

Διαβάστε εδώ όλα τα νεότερα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις