ΕΛΛΑΔΑ

«Μην το καταγγείλεις, να σταματήσει η κατρακύλα» - Συγκλονίζει η καταγγελία της μητέρας της 12χρονης

«Μην το καταγγείλεις, να σταματήσει η κατρακύλα» - Συγκλονίζει η καταγγελία της μητέρας της 12χρονης
Pixabay

Σεπόλια: Συγκλονίζει η καταγγελία της μητέρα της 12χρονης για την στάση που φέρεται να τήρησε η σύζυγος του 53χρονου σε επικοινωνία που είχαν - Οι περίεργες συμπεριφορές του δράστη που παρατήρησε η γιαγιά της ανήλικης

Συγκλονίζει η μητέρα της 12χρονης, η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 53χρονο στα Σεπόλια. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, φέρεται επίσης να εξέδιδε την ανήλικη και σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

Οι φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στα social media που διατηρεί η ανήλικη προκαλούν αποτροπιασμό. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί το ανήλικο κορίτσι άνοιξε τα προφίλ της στα social media καθώς ο ίδιος απαιτούσε συνεχώς από την 12χρονη να φωτογραφίζεται με συγκεκριμένους τρόπους και να τραβά βίντεο για να τα ανεβάζει ο ίδιος στο διαδίκτυο και να «ψαρεύει» πελάτες.

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του» δήλωσε μιλώντας στον Alpha η μητέρα της 12χρονης, ξεσπώντας για όσα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η μητέρα της ανήλικης μίλησε, επίσης, και για τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της. «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε το κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού».

Η καταγγελία της μητέρας

Η μητέρα της 12χρονης, αφού κατήγγειλε τη δράση του 53χρονου, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή- αντί να τον καταγγείλει η ίδια- προσπάθησε να πείσει την άμοιρη μάνα να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα…

«Το ίδιο βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να το καταγγείλω και με έστειλαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί ξεκίνησε η καταγγελία μου. Το παιδί πήγε στους ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της και της έστειλα μήνυμα και της λέω: “Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο είναι επείγον και με πήρε και της είπα”. Ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; «Αχ τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειές μας». Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε «σε παρακαλώ μην πας και τον καταγγείλεις και ότι θες θα κάνω με ψυχολόγους στο παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά». Της λέω «είσαι σοβαρή;» Η ίδια έπρεπε να είχε πάει να το καταγγείλει. Όχι να μου λέει αυτά τα πράγματα», ισχυρίστηκε η μητέρα της ανήλικης.

Τι λέει η γιαγιά της 12χρονης

Η γιαγιά της ανήλικης -η μητέρα του πατέρα της- μίλησε επίσης στον Alpha και παραδέχτηκε ότι, ενώ δεν γνώριζε τον 53χρονο, πέρασε από το μαγαζί του στον Κολωνό και παρατήρησε περίεργες συμπεριφορές.

Τότε, μάλιστα, του ζήτησε να σταματήσει να έχει συναναστροφές με την ανήλικη, καθώς δεν της άρεσε αυτό που είδε.

«Έχω μάθει να λέω αλήθειες. Δεν τον γνώριζα αυτόν τον άνθρωπο, όμως πήγα μία ημέρα από εκεί και του είπα να έχει λιγότερες επαφές με τα παιδιά και ειδικά με την ……..! Τι θέλει και κάθεται τόσες ώρες; Λέει ότι έρχεται εδώ και κάνει κανένα θέλημα. Του είπα πως ό,τι θέλουν τα παιδιά θα παίρνει εμένα τηλέφωνο και δεν θέλω τίποτα να τους δίνει δωρεάν. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Είχα πει και στην εγγονή μου να μην πηγαίνει εκεί» δήλωσε η γιαγιά της 12χρονης.

Σχετικές ειδήσεις