ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Παντελεήμονας: Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. και για άλλα θύματα του κατά συρροή παιδεραστή

Άγιος Παντελεήμονας: Φόβοι της ΕΛ.ΑΣ. και για άλλα θύματα του κατά συρροή παιδεραστή
Ο συλληφθείς πήγαινε τα μικρά παιδιά στο σπίτι του το τελευταίο δεκαήμερο.
Eurokinissi

Φόβοι ότι τα δύο αδέλφια, ηλικίας 7 και 8 ετών, μπορεί να μην ήταν τα μόνα θύματα του 63χρονου, που συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή, εκφράζουν στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτός είναι ο λόγος που θα ζητηθεί από τον Εισαγγελέα η δημοσίευση -κατόπιν σχετικής διάταξης- των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι οι γείτονες του 63χρονου έβλεπαν ύποπτες κινήσεις, φοβούμενοι ότι ο 63χρονος δεν σωφρονιστηκε μετά την προγενέστερη σύλληψή του.

Ο εντοπισμός του έγινε το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν ενώ βρισκόταν μέσα σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο 63χρονος είχε αποφυλακιστεί το 2020 από τις φυλακές Γρεβενών, όπου εξέτισε ποινή φυλάκισης μετά την καταδίκη του για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας με θύματα παιδιά.

Εδώ και καιρό σύχναζε στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου παίζουν καθημερινά παιδιά. Εκεί προσέγγιζε ανήλικα προσπαθώντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους δίνοντάς τους χρήματα και παριστάνοντας τον καλό άνθρωπο που θέλει να τα ευχαριστήσει.

Με τον τρόπο αυτό προσέλκυσε τα δύο μικρά αδέλφια, τα οποία οδήγησε στο σπίτι του και ασέλγησε σε βάρος τους. Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα των παιδιών πριν από δύο ημέρες. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς πήγαινε τα μικρά παιδιά στο σπίτι του το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο 63χρονος οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ τα δύο παιδάκια θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Σχετικές ειδήσεις