ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σκηνοθέτης η γυναίκα που έπαιζε φρουτάκια μαζί του - Η απάντησή της

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Σκηνοθέτης η γυναίκα που έπαιζε φρουτάκια μαζί του - Η απάντησή της

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, είναι σκηνοθέτης, γνωστή στον χώρο του θεάτρου, η οποία γνώρισε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο το 2011

Φρουτάκια μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο έπαιζε μια γυναίκα από τον χώρο του θεάτρου και εθελόντρια στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, είναι σκηνοθέτης, γνωστή στον χώρο του θεάτρου, η οποία γνώρισε τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο το 2011. Μάλιστα, η ίδια συμμετείχε ενεργό ρόλο στις δράσεις της κοινωνικής κουζίνας. Το 2016 φέρεται να ίδρυσε θεατρική σκηνή.

Τι είπε η γυναίκα για τα φρουτάκια

Η ίδια η γυναίκα, μιλώντας στον Alpha, είπε για τη συγκεκριμένη φωτογραφία που τη δείχνει να παίζει φρουτάκια μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Δεν έχω να σας πω κάτι. Για να μην σας απαντάω, δεν ξέρω τίποτα. Αν πήγα μια φορά με τον κ. Πολυχρονόπουλο κάπου, πάρτε τον κ. Πολυχρονόπουλο να σας εξηγήσει ο ίδιος. Εγώ και ο άνδρας μου είμαστε χρόνια εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. Αν μία φορά βρεθήκαμε με τον κ. Πολυχρονόπουλο, μπορούμε να βρεθούμε οπουδήποτε τόσα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.