ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Τι συμβολίζει το τατουάζ στο λαιμό του δολοφόνου της 32χρονης

Δώρα Ζέμπερη: Τι συμβολίζει το τατουάζ στο λαιμό του δολοφόνου της 32χρονης

Ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Δώρα Ζέμπερη, είναι ο Εμμανουήλ ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗΣ, ο οποίος γεννήθηκε στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία.

«Καίει» τον 58χρονο η πρώην σύζυγός του: Έπαιρνε ναρκωτικά μπροστά στο παιδί

Η σύζυγος του Εσσατζανιάν-Σοροπίδη Εμμανουήλ, μιλώντας στο STAR κάνει λόγο για έναν βίαιο και αδιάφορο άνθρωπο, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει χρήση ναρκωτικών ακόμη και μπροστά στο ίδιο του το παιδί.

«Είμαι και εγώ μάνα, για αυτά που άκουσα, καταλαβαίνεται τώρα, θέλω να τιμωρηθεί» αναφέρει η πρώην σύζυγος του 58χρονου σε ερώτηση για το πώς ένιωσε ακούγοντας την πράξη του.

Η ίδια δηλώνει ότι δε περίμενε ο πρώην σύζυγός της να φτάσει σε αυτό το σημείο ενώ αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα της βίαιης συμπεριφοράς, «δύο, τρεις φορές με είχε χτυπήσει» παραδέχτηκε η γυναίκα, που όπως φαίνεται τον έτρεμε.

Αποκάλυψε επίσης ότι αποφάσισε να χωρίσει τον 58χρονο, όταν εκείνος ξεκίνησε τα ναρκωτικά, «έπινε μπροστά στα παιδιά μου, μπροστά στην μικρή μου κόρη».

Σύμφωνα με την πρώην σύζυγο του δολοφόνου της Δώρας, το παιδί της είναι σοκαρισμένο λέγοντας «κοίτα τι πήγε και έκανε ο πατέρας μου για 20 ευρώ και για ένα κινητό».

Τι σημαίνει το τατουάζ που έχει στο λαιμό;

Στο λαιμό του δολοφόνου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. διακρίνεται ένα τατουάζ. Είναι ιστός αράχνης, ένα αρκετά δημοφιλές τατουάζ στους ανθρώπους που έχουν εκτίσει ποινή φυλάκισης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δελτίο του STAR. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συμβολίζει την πολυετή παραμονή πίσω από τα κάγκελα, όσο μεγαλύτερος είναι ο ιστός, τόσο μεγαλύτερη ήταν και η ποινή.

vlcsnap 2017 11 09 20h27m51s99 1510252429

Σε αυτή τη φωτογραφία ο Σοροπίδης δεν έχει «χτυπήσει» ακόμη το τατουάζ. Είναι από τη σύλληψη του το 2011 για κατοχή 37,5 κιλά χασίς.

vlcsnap 2017 11 09 20h28m10s29 1510252438