ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε το βίντεο - σοκ με την εμφάνιση του Ταξιάρχη (video)

Δείτε το βίντεο - σοκ με την εμφάνιση του Ταξιάρχη (video)
Άναυδος έμεινε κάτοικος της Μυτιλήνης
pigizois.net

Δείτε το «παράξενο» βίντεο κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο – Εμφανίστηκε ο Ταξιάρχης στη Μυτιλήνη…;

Το «παράξενο» βίντεο, που δείχνει την «εμφάνιση» του Ταξιάρχη, παρέδωσε κάτοικος της Μυτιλήνης στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ώστε να εξεταστεί τεχνικά και να γίνει προσπάθεια να ερμηνευτούν όσα συμβαίνουν σ’ αυτό.

Το «παράξενο» βίντεο

Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Ο Ηλίας Μπάνης από τον Παπάδο Γέρας Μυτιλήνης έχει εργαστήριο κατασκευής πήλινων αντικειμένων και πλακιδίων. Πριν από έναν χρόνο ο κ. Μπάνης θέλησε να κατασκευάσει ένα καλούπι για τον Ταξιάρχη (Μανταμάδου) με γύψο. Δυστυχώς όμως ένα τμήμα από το γύψο έσπασε και μάλιστα ήταν τα φτερά του Ταξιάρχη. Πήρε τα γύψινα φτερά και τα πέταξε εξωτερικά στο κάδο σκουπιδιών. Καθαρίζοντας το καλούπι ακούει έναν έντονο θόρυβο και στιγμιαία βλέπει μια μορφή ανθρώπου για μερικά δευτερόλεπτα, όπως αναφέρει το orthodoxianews.

Αρχικά πίστευε ότι κάποιος του έκανε πλάκα…

Το περιστατικό καταγράφηκε στην κάμερα ασφαλείας του εργαστηρίου και λίγο αργότερα έκπληκτος θα έβλεπε τις «περίεργες εμφανίσεις» που δεν μπορούν να εξηγηθούν λογικά…

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από την Τηλεόραση Μυτιλήνης:

Ο Μανώλης Γιαννακέλος, Δ/ντης της Τηλεόρασης Μυτιλήνης, που εξέτασε το βίντεο αναφέρει τα εξής: «Τολμάμε να το πούμε ότι εκτός του υπερφυσικού αυτού φαινόμενου υπάρχει και το ιστορικό που καταθέτει ο ίδιος ο Ηλίας Μπάνης από τον Παπάδο Γέρας. Ζητάμε από την επιστημονική κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πολυτεχνείου και των Θεολογικών σχολών αυτή η υπερφυσική εμφάνιση του Αγίου να μην αφεθεί χωρίς ερμηνεία. Εμείς από αυτό το βήμα με τα όσα γνωρίζουμε δε μπορούμε να πούμε ότι δεν πρόκειται για θαύμα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Πέμπτη με χιόνια και καταιγίδες (pics)

Χάος στην Αγία Πετρούπολη: Χιονίζει ασταμάτητα επί δύο εβδομάδες – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες

Σχετικές ειδήσεις