ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεταξουργείο: Φρίκη για 28χρονη - Την ανάγκαζαν να εκδίδεται και την ξυλοκοπούσαν

Μεταξουργείο: Φρίκη για 28χρονη - Την ανάγκαζαν να εκδίδεται και την ξυλοκοπούσαν

Μεταξουργείο: Της έταξαν δουλειά, την κρατούσαν αιχμάλωτη και την εξέδιδαν.

Με τουλάχιστον 30 πελάτες την ημέρα, υποχρέωνε την 28χρονη κοπέλα, ο 28χρονος φερόμενος ως μαστροπός της, να συνευρίσκεται ερωτικά προκειμένου ο να κερδίζει χρήματα.

Το «ραντεβού» με κάθε πελάτη στον οίκο ανοχής που την ανάγκασε να εκδίδεται, κόστιζε 10 ευρώ, χωρίς η κοπέλα, η οποία φοβόταν ότι μπορεί να την σκότωνε, να παίρνει αμοιβή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 28χρονος από την Αλβανία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μαζί με έναν 40χρονο και έναν 61χρονο, πρώην μπράβο, ο οποίος το 2020 είχε πυροβολήσει εναντίον άλλου ατόμου.

Ο συλληφθείς είχε καταφέρει να πείσει το θύμα του ότι θα του έβρισκε δουλειά ως σερβιτόρα και εκμεταλλευόμενος ότι ήταν σε ευάλωτη θέση, την οδήγησε σε διαμέρισμα της άρπαξε το κινητό καθώς και την ταυτότητα της αλλά και όλα της τα χαρτιά και άρχισε να την εκμεταλλεύεται.

Κάθε φορά μάλιστα που η 28χρονη εξέφραζε αντιρρήσεις την χτυπούσε πολύ άσχημα ακόμα και με αλυσίδες.

Ο εφιάλτης της διήρκησε περίπου δυο χρόνια, ωστόσο κάποια στιγμή μπόρεσε να ξεφύγει και απευθύνθηκε σε μη κυβερνητική οργάνωση όπου ζήτησε βοήθεια.

Σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας προκειμένου να διαφεύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη.