Άργος - Συναγερμός στην αστυνομία: Νεκροί πατέρας και γιος σε κοντέινερ

Άργος: Οι αρχές ερευνούν ήδη αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αν ο θάνατος προήλθε από της αναθυμιάσεις της σόμπας

Άργος - Συναγερμός στην αστυνομία: Νεκροί πατέρας και γιος σε κοντέινερ
Μεγάλη κινητοποίηση των διωκτικών αρχών της Αργολίδας
INTIME NEWS

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας στην Αργολίδα για την εξιχνίαση των συνθηκών του θανάτου δύο ανδρών που βρέθηκαν νεκροί λίγο έξω από το Άργος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκροί βρέθηκαν δυο άντρες κάτοικοι Αθηνών σε κοντέινερ έξω από το Άργος στην περιοχή της Άκοβας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για πατέρα και γιο, 85 και 55 χρονών αντίστοιχα.

Οι δυο άντρες είχαν κτήμα στην Άκοβα και πιθανότατα είχαν έρθει για την καλλιέργεια του.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, συγγενείς είχαν ανησυχήσει γιατί δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και κάποιος από αυτούς ήρθε και τους βρήκε σε ακαμψία.

Οι αρχές ερευνούν ήδη αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αν ο θάνατος προήλθε από της αναθυμιάσεις της σόμπας που είχαν για θέρμανση στο κοντέινερ όπου είχαν διανυκτερεύσει.

Διαβάστε επίσης:

Έναρξη των μεγάλων έργων φυσικού αερίου σε Καστοριά, Άργος Ορεστικό και Γρεβενά

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή