ΕΛΛΑΔΑ

Άνδρας πήδηξε από μπαλκόνι μαζί με το 5 μηνών ανιψάκι του (Photos - Videos)

Άνδρας πήδηξε από μπαλκόνι μαζί με το 5 μηνών ανιψάκι του (Photos - Videos)

Οικογενειακή τραγωδία που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους σημειώθηκε στον Βύρωνα, με "πρωταγωνιστή" έναν άνδρα, ο οποίος κρατώντας στην αγκαλιά του το μόλις 5 μηνών ανιψάκι τουπήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία Σμύρνης.

Από την πτώση έχασε τη ζωή του το κοριτσάκι, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" ο θείος του.

DSC 0103

Η τραγωδία που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο συνέβη λίγο πριν από τις 13:00 όταν ο άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, πήρε στην αγκαλιά του το ανιψάκι του και έπεσαν μαζί στο κενό.

DSC 0105

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τους κατοίκους της περιοχής να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαία Κυριακού", ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Ο άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την πτώση ο θείος του μωρού φέρεται να έπεσε πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να του κόψει τη φόρα.

DSC 0109

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το βρέφος βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από τον θείο του.

Συγκλονίζουν τα λόγια ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος είδε να ξετυλίγεται μπροστά του ένα δράμα.

«Ο νεαρός έριξε το μωρό από τον τέταρτο και πήδηξε και αυτός», περιγράφει ο μάρτυρας.

«Οταν τον πλησίασα, μου είπε ότι είναι το μωρό της αδερφής του», προσθέτει.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες ο παππούς του βρέφους και πατέρας του άνδρα που νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό», αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το περισταστικό να αποτελεί ατύχημα ενώ υποστηρίζει ότι ο γιος του δεν είχε παρουσιάσει ανησυχητικά σημάδια σχετικά με την ψυχική του υγεία.

Σχετικές ειδήσεις