ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μίχος: Χολυγουντιανό σόου

Μίχος: Χολυγουντιανό σόου

Για «χολυγουντιανό σόου» εις βάρος του ίδιου και των συναδέλφων του έκανε λόγο ο βουλευτής της Χ.Α. Νίκος Μίχος, δίνοντας ειρωνικά «συγχαρητήρια» στον Χαράλαμπο Αθανασίου.

Κάνοντας λόγο για έλλειψη κάθε στοιχείου εις βάρος του, υποστήριξε ότι… διαφημίζεται στα κανάλια ότι καταζητείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

«Η Αστυνομία του γνωστού Δένδια προσπάθησε να προσεγγίσει μάρτυρες για στοιχεία», είπε καταγγέλλοντας ότι προσέγγισαν ανθρώπους της νύχτας και τους προσέφεραν 30.000-35.000 ευρώ για να πουν ότι μετείχε σε κακούργημα.

«Το ίδιο βράδυ είχε κανονίσει να βγει γυρισμένος σε μεγάλο κανάλι», είπε, «φοβήθηκε τις συνέπειες και δεν το έκανε, και εγώ δεν θα το άφηνα έτσι».

Ο κ. Μίχος επανέλαβε ότι η ινδική κάνναβη που βρέθηκε στο σπίτι του δεν ήταν δική του άλλά κάποιου προηγούμενου ενοίκου, οπότε υποστήριξε ότι μη καταφέρνοντας να δέσουν κατηγορία εις βάρος του, το έκαναν για ένα πιστόλι που είχε στην κατοχή του επί χρόνια, λόγω της δουλειάς του και της επικίνδυνης περιοχής στην οποία κατοικεί.

Την ίδια ώρα, είπε ότι έχει αποφυλακιστεί μεγάλος έμπορος ναρκωτικών, ηρωίνης συγκεκριμένα γιατί είναι «ρουφιάνος της αστυνομίας» όπως είπε.

«Και ο κόντε Δένδιας έχει αφήσει όλους τους τρομοκράτες έξω που σκοτώνουν έτσι και εγώ με ένα πιστόλι θα πήγαινα να το δώσω στην εγκληματική οργάνωση να πάρουμε το κοινοβούλιο και μετά την Πόλη», είπε, σημειώνοντας ειρωνικά ότι εκείνοι δεν έχουν προσκυνήσει καμία στοά…

«Είμαι περήφανος για τις επιλογές που έχω κάνει», είπε, απειλώντας ότι «μετά την ταλαιπωρία έρχεται η δικαίωση», όπως πάντα με τους “αγωνιστές”, είπε, «μετά το διεφθαρμένο σύστημα έρχεται η ΧΑ».

Διαβάστε επίσης:

Γερμενής: Μας τιμωρεί το σύστημα

Τα δάκρυα του Μπούκουρα στο βήμα της Βουλής (vid)

Στη Βουλή οι δύο προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΤΩΡΑ: Έφτασαν στη Βουλή Μπούκουρας-Γερμενής

Χαμός στη Βουλή-Έξαλλος ο Κασιδιάρης: Απαγορεύτηκε η είσοδος πολιτών (vid)

Με χειροπέδες στη Βουλή Γερμενής-Μπούκουρας