GOSSIP

Μαίρη Χρονοπούλου: Η σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση - Οι άνδρες της ζωής της και ο Κούρκουλος

Μαίρη Χρονοπούλου: Η σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση - Οι άνδρες της ζωής της και ο Κούρκουλος
Τι είπε για τους άνδρες της ζωής της.
ΕΡΤ

Σπάνια συνέντευξη προχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου - Μίλησε για τη σπουδαία της καριέρα στο σινεμά και το θέατρο - Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πιο προσωπικές της ιστορίες

Την πρώτη της live συνέντευξη έπειτα από πολλά χρόνια, έδωσε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου θυμήθηκε αρχικά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν πάντα κοκέτα.

Επίσης, τόνισε ότι πάντα ξεχώριζε την προσωπική ζωή από τη δουλειά της, σημειώνοντας ότι είχε λίγους φίλους από τη δουλειά που αισθανόταν οικογένεια, όπως ήταν ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γιάννης Βόγλης και ο Φρέντυ Γερμανός.

Για τη σχέση της με τον Κούρκουλο, μάλιστα, έκανε ειδική μνεία:«Λατρεμένος αδελφός που δεν είχα, πατέρας που δεν είχα. Γνωριστήκαμε όταν αυτός ήταν πρωτοετής στη σχολή. Ήταν η προστασία που μου παρείχε. Έπαιζε ξύλο με τους άντρες που με καταπίεζαν. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν τα πάντα για μένα», δήλωσε στην ΕΡΤ.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μαίρη Χρονοπούλου ομολόγησε ότι ήταν απαιτητική και πως «δεν νομίζω ότι οι άντρες πέρασαν πολύ καλά μαζί μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση αεροσκάφους Τσέσνα στη Σάμο: Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες

Ανατροπή με την ΚΥΑ για τους κλειστούς χώρους - Τι θα ισχύσει για τους ανεμβολίαστους ανήλικους

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του - Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του