GOSSIP

Τούνη – Αλεξάνδρου: Οι πανηγυρισμοί και οι μπαλωθιές – Όσα έγιναν στο gender reveal party (vids)

Τούνη – Αλεξάνδρου: Οι πανηγυρισμοί και οι μπαλωθιές – Όσα έγιναν στο gender reveal party (vids)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον γιο τους

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή (10/8) βραδιά για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς οι φίλοι του ζευγαριού διοργάνωσαν το gender reveal party στο οποίο και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού τους.

Σε έναν υπέροχο κήπο με πισίνα, οι μελλοντικοί γονείς έμαθαν πως περιμένουν αγοράκι και ακολούθησε ένα «μαγικό» πάρτι για τους ίδιους και τους φίλους τους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο άκουσμα ότι η σύντροφός του περιμένει αγοράκι, ούρλιαζε από χαρά ενώ όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, από τη βραδιά δεν έλειψαν ούτε πανηγυρισμοί, ούτε οι μπαλωθιές, ούτε οι βουτιές στην πισίνα.

«Έριξε το κινητό του στην πισίνα, έριξε μπαλωθιές, πέταξε την Ιωάννα στην πισίνα. Τέτοια χαρά να έχετε πάντα στη ζωή σας και να μεγαλώσετε το παιδάκι σας με αυτή τη χαρά και όλη την αγάπη που έχετε στην καρδούλα σας», έγραψε η ίδια.

Η Ιωάννα Τούνη φορώντας ένα λευκό φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν το μπικίνι της, έμεινε έκπληκτη παρακολουθώντας όλα όσα είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της για αυτή την τόσο σημαντική βραδιά! Μετά την αποκάλυψη ο Δημήτρης τρελάθηκε από τη χαρά του!