ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βιτριόλι: Αποκάλυψη - σοκ από τον δικηγόρο της 34χρονης

Βιτριόλι: Αποκάλυψη - σοκ από τον δικηγόρο της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Σοκάρουν τα στοιχεία για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Κοινό παρελθόν φαίνεται πως είχε η άτυχη Ιωάννα, με την 35χρονη που συνελήφθη.

Η 35χρονη, φερόμενη ως δράστις, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, πολύ κοντά στο χωριό όπου μετακόμισε η οικογένεια της Ιωάννας όταν εκείνη ήταν μικρή.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 34χρονης

Ο δικηγόρος, μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι πιθανό η 35χρονη να είναι αυτή που επιτέθηκε στην Ιωάννα, καθώς τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι της, δηλαδή η περούκα, η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει το ταξί αλλά και η καμπαρντίνα, αποτελούν τα στοιχεία - κλειδί για να θεωρούν οι αστυνομικοί ότι έχουν εξιχνιάσει την υπόθεση.

Όπως τόνισε ο ίδιος, μέχρι στιγμής η Ιωάννα δεν γνωρίζει ότι οι Αρχές έχουν συλλάβει τη βασική ύποπτο για την επίθεση σε βάρος της, καθώς όπως είπε ο κ. Λύτρας «η 34χρονη δεν είναι σε καλή κατάσταση και για να την ενημερώσουμε θα πρέπει να έχουμε κάτι στα χέρια μας».

Το κοινό παρελθόν

Σύμφωνα με το «Έθνος», οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν σε γειτονικά χωριά και κατά πληροφορίες πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο στην Αμφιλοχία.

Στα 18 τους πέρασαν στο πανεπιστήμιο - στη Νομική η 35χρονη και στο Οικονομικό η 33χρονη - και έτσι αμφότερες, περίπου την ίδια περίοδο, μετακόμισαν και ξαναβρέθηκαν στην Αθήνα.

Καθώς η καταγωγή τους ήταν κοινή και, μάλιστα, είχαν και κοινές παρέες στην πρωτεύουσα, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια: είτε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις σε σπίτια κοινών φίλων, είτε σε βραδινές εξόδους και εκδηλώσεις με συγγενείς ή φίλους που γνώριζαν και οι δύο. Κάτι άλλωστε που προδίδουν και τα κοινά... check in στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι ενώ μέχρι πριν από περίπου ένα χρόνο τίποτα δεν προμήνυε ότι οι σχέσεις τους θα διαταραχθούν προέκυψε ένα τρίτο πρόσωπο.

Τότε εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα κι ήρθε η ρήξη, καθώς η 35χρονη θεωρούσε την Ιωάννα ως εμπόδιο στα σχέδια της για να προχωρήσει σοβαρά με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ότι η δράστιδα γενικώς ζήλευε το θύμα...

Αυτή είναι η ύποπτη

Την εικόνα της 35χρονης που βρίσκεται από το πρωί στα χέρια των ανακριτικών αρχών ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, εξασφάλισε το lawandorder.gr και μπορείτε να την δείτε στην παρακάτω gallery:

Πώς έφτασαν στην 35χρονη

Έπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι 34χρονη: Εξέλιξη - «βόμβα» στην υπόθεση - Η άγνωστη σχέση