ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σπέτσες: Νέα μαρτυρία για το φονικό που συγκλονίζει το νησί (vid)

Σπέτσες: Νέα μαρτυρία για το φονικό που συγκλονίζει το νησί (vid)
Intime News

Συγκλονίζει η δολοφονία του 26χρονου το βράδυ του Σαββάτου (21/11), στις Σπέτσες.

Το φονικό με θύμα έναν 26χρονο μόνιμο κάτοικο Σπετσών και φερόμενο ως δράστη 22χρονο γιο καθηγητή Πανεπιστημίου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο νησί του Αργοσαρωνικού που αναζητά απαντήσεις.

Μιλώντας στο Mega ο αντιδήμαρχος Σπετσών κ. Σπύρος Φαρδέλος ανέφερε πως το θύμα ήταν συγγενικό του πρόσωπο. Για τον φερόμενο ως δράστη είπε ότι μένει στην Αθήνα αλλά η οικογένειά του έχει εξοχική κατοικία εδώ και πολλά χρόνια στο νησί και βρισκόταν εκεί για να περάσει το διάστημα της καραντίνας.

«Είναι ένα τραγικό γεγονός για το νησί, που έχει συγκλονιστεί και έχει παγώσει» ανέφερε ο κ. Φαρδέλος, συμπληρώνοντας ότι «ίσως οι δύο νέοι να λογόφεραν για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουμε και δυστυχώς έφθασε ο ένας να προβεί σε αυτήν την ενέργεια». «Από ό,τι μαθαίνω έκαναν παρέα, ήταν φίλοι, δεν γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες φθάσαμε σε αυτό το κακό», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κ. Φαρδέλου δύο άλλοι κάτοικοι του νησιού πήγαν στην Αστυνομία και έκαναν την καταγγελία και έτσι συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης.

Ο κ. Φαρδέλος βρέθηκε μάλιστα στο πολυδύναμο ιατρείο λίγα λεπτά αφότου κατέληξε το θύμα και όπως περιγράφει, κατάλαβε ότι μάλλον δεν πρόκειται για τροχαίο, αφού ο άτυχος 26χρονος θα είχε σε αυτήν την περίπτωση εκδορές και μώλωπες.

Ιδιοκτήτης μπαρ

Ο 22χρονος είχε νοικιάσει χώρο στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών, στον οποίο το καλοκαίρι διατηρούσε μπαρ. Εκεί σύχναζε ο 26χρονος, με τον οποίο είχαν γνωριστεί και είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις.

spetses1.jpg
Συγκλονίζει η δολοφονία του 26χρονου το βράδυ του Σαββάτου (21/11), στις Σπέτσες.Intime News

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως του «Ελεύθερου Τύπου», το τελευταίο διάστημα είχαν προκύψει προσωπικές διαφορές ανάμεσα στους δύο νέους. Ο 22χρονος είναι γιος καθηγητή Πανεπιστημίου και βρισκόταν οικογενειακώς από τις αρχές Νοεμβρίου στο νησί του Αργοσαρωνικού για να περάσει το lockdown. Το θύμα εργαζόταν σε συνεργείο μοτοσικλετών και είχε απασχολήσει τις τοπικές αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά αλλά και για οδικές παραβάσεις. Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει το τηλεφώνημα που έγινε στο ΕΚΑΒ για τροχαίο, καθώς εξετάζεται αν κάποιος προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει με αυτόν τον τρόπο τις Αρχές, σκηνοθετώντας ατύχημα.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με σκυμμένο το κεφάλι, ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα Πειραιά, συνοδευόμενος από τον πατέρα του. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Παρασκευής. Μέχρι στιγμής αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Με πληροφορίες από: Mega, «Ελεύθερος Τύπος»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν τα Χριστούγεννα