ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχίλα: Τι είχε πει η Δώρα Ζέμπερη στη μητέρα της λίγο πριν δολοφονηθεί

Ανατριχίλα: Τι είχε πει η Δώρα Ζέμπερη στη μητέρα της λίγο πριν δολοφονηθεί

Δώρα Ζέμπερη:Μια καθηλωτική συνέντευξη έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «E» η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη.

«Δεν ήθελα να είμαι εδώ σήμερα. Ήθελα να είμαι στο γάμο του παιδιού μου. Να το καμαρώσω. Το γέννησα 17 χρονών, δεν ήξερα πώς να το μεγαλώσω, δεν είχα βοήθεια από πουθενά και όμως κατάφερα να γίνει αυτό που ήταν σήμερα. Δε θα περίμενα ποτέ ένα τέτοιο κάθαρμα να απλώσει χέρι. Αυτό το παιδί ούτε με λουλούδι δεν το άγγιζες. Ήταν ένα λουλούδι που το έκοψε αυτός, τον οποίο δε μπορώ να χαρακτηρίσω», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Το παιδί δεν έπρεπε να βρει τέτοιο θάνατο γιατί πίστευε στο Θεό. Εγώ πιστεύω ότι εκείνη τη μέρα η Δώρα πάλεψε με τον ίδιο το διάβολο. Αυτός ήταν ο διάβολος που ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου επειδή είχε τόση καλοσύνη. Νομίζω ότι ο Θεός ήθελε να το πάρει αυτό το παιδί. Να το ξεκουράσει και να το έχει στην αγκαλιά του, γιατί είχε κουραστεί πάρα πολύ σε αυτή τη ζωή».

Ανατριχίλα προκαλούν όσα της είχε εκμυστηρευτεί η Δώρα, λίγο προτού πεθάνει: «Λίγες ημέρες προτού πεθάνει, μου έκανε μια ερώτηση που δε μου την είχε κάνει ποτέ, μου την έκρυβε. Μου είπε: "Αναρωτιέμαι μαμά, με αγάπησε ποτέ ο πατέρας μου;". Και της είπα: "Παιδί μου, σ’ αγαπάω εγώ”. Αλλά δεν της έφτανε μάλλον….».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις