ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό Σπέτσες: «Κάρφωσε 3 μαχαιριές στο παιδί μου και το πέταξε»-Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου

Φονικό Σπέτσες: «Κάρφωσε 3 μαχαιριές στο παιδί μου και το πέταξε»-Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου
Intime News

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έφερε στο «φως» η μητέρα του 26χρονου Γρηγόρη για τη δολοφονία του στις Σπέτσες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψε τι έγινε τη μοιραία ημέρα που ο γιος της βρέθηκε μαχαιρωμένος στην κοιλιά και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε.

Ο 22χρονος φίλος του και φερόμενος ως δράστης πήγε από το σπίτι του για να του ζητήσει να του φτιάξει κάτι στη μηχανή. Του είπε ότι δεν είχε να τον πληρώσει και ο 26χρονος του απάντησε πως «δεν πειράζει, όποτε έχεις φέρτα μου».

«Ανέβηκε μέχρι τη σκάλα και μου λέει "κυρία μου ξέρετε ποιος είμαι" και του λέω "θα έπρεπε;". Τι του το πα; Είδα ένα μεταμορφωμένο πράγμα. Τα μάτια του πετούσαν φωτιές» είπε η γυναίκα. «Οπλοφορούσε και είχε σουγιά πάνω του, τα είδα όταν ανέβαινε τη σκάλα» συνέχισε, μιλώντας στο Star.

Όπως είπε, τα παιδιά έφυγαν με τις μηχανές και ο 22χρονος δεν οδηγούσε καλά, κάτι που σχολίασε και ο γιος της. Τότε σε μια στροφή, ο 22χρονος είχε βγάλει το όπλο και είπε στον Γρηγόρη «θα σε σκοτώσω ρε μ....» και εκείνος είπε «κάντο αν έχεις α......». «Αυτό ήταν, του κάρφωσε τρεις μαχαιριές και τον πέταξε σε ένα γεφύρι από κάτω. Το παιδί ήταν δυνατό σαν χαρακτήρας» είπε συντετριμμένη η μητέρα του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου