ΕΛΛΑΔΑ

Αγόραζε βενζίνη και τη χρέωνε στο Νοσοκομείο Νίκαιας

Αγόραζε βενζίνη και τη χρέωνε στο Νοσοκομείο Νίκαιας

Μια καλοστημένη κομπίνα είχαν στήσει μία 42χρονη και ένας 42χρονος στη Νίκαια σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απάτης, της κλοπής και της πλαστογραφίας.

Η 42χρονη η οποία είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ, μετέβη στο Γ.Κ. Νοσοκομείο Νίκαιας και παρέλαβε ασθενοφόρο όχημα, που ήταν σταθμευμένο σε ειδικό χώρο του Νοσοκομείου, στο οποίο επιβιβάσθηκε μαζί με τον 42χρονο.

Στη συνέχεια μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, στο οποίο εφοδιάζονται με καύσιμα τα ασθενοφόρα οχήματα του Πειραιά και γέμισαν σε τρία πλαστικά δοχεία -69- λίτρα βενζίνης αξίας -121- ευρώ, τα οποία χρέωσαν στο παραπάνω ασθενοφόρο όχημα.

Ακολούθως άδειασαν το ένα δοχείο στο ρεζερβουάρ του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της 42χρονης, ενώ τοποθέτησαν το άδειο δοχείο μαζί με τα άλλα δύο γεμάτα στο χώρο αποσκευών.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Νίκαιας προέκυψε ότι από έτους περίπου, η 42χρονη μαζί είτε με τον 42χρονο είτε με 36χρονη ημεδαπή, με την ίδια μέθοδο, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικά ασθενοφόρα, που παραλάμβαναν από το χώρο στάθμευσης του παραπάνω Νοσοκομείου, έπαιρναν από το ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, ποσότητες βενζίνης, τις οποίες χρέωναν στα ασθενοφόρα και τις τοποθετούσαν σε πλαστικά δοχεία τα οποία στη συνέχεια μοίραζαν μεταξύ τους.

Η 42χρονη κάθε φορά που παραλάμβανε με αυτό τον τρόπο βενζίνη, υπέγραφε χρησιμοποιώντας ονόματα συναδέλφων της, που είχαν υπηρεσία κατά την ώρα παραλαβής της βενζίνης, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή.

Μετά από έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της 42χρονης, βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν ένα άδειο και δύο γεμάτα με βενζίνη, δοχεία.

Η υπόθεση διερευνήθηκε ύστερα από σχετική καταγγελία του Ε.Κ.Α.Β.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.