ΕΛΛΑΔΑ

Χάος στο νοσοκομείο Νίκαιας: Έξι άγνωστοι εισέβαλαν σε ιατρείο και προκάλεσαν καταστροφές

Νοσοκομείο Νίκαιας
Οι δράστες τα «έσπασαν όλα» προκαλώντας φθορές σε πόρτες και ένα τζάμι
Intime News

Οι δράστες εισέβαλλαν στο νοσοκομείο Νίκαιας αγνοώντας τον υπεύθυνο ασφάλειας και πήγαν κατευθείαν στα επείγοντα όπου φώναζαν για να βρουν γιατρό

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης (9/2) στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου έξι άγνωστοι εισέβαλαν σε ιατρείο και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά».

Οι έξι δράστες -κατά πληροφορίες Ρομά- εισέβαλαν στο νοσοκομείο που δεν εφημέρευε, και αγνοώντας πλήρως τον υπεύθυνο ασφαλείας, πήγαν στα επείγοντα φωνάζοντας για ένα γιατρό.

Οι δράστες εισέβαλλαν στο νοσοκομείο αγνοώντας τον υπεύθυνο ασφάλειας και πήγαν κατευθείαν στα επείγοντα όπου φώναζαν για να βρουν γιατρό.

Ωστόσο, χθες τ βράδυ το νοσοκομείο δεν είχε εφημερία αλλά ο γιατρός ήταν στην κλινική και τότε, όπως μετέδωσε ο Alpha, οι Ρομά τα «έσπασαν όλα» προκαλώντας φθορές σε πόρτες και ένα τζάμι.

Η νοσοκόμα που ήταν παρούσα ήταν αρκετά φοβισμένη, ενώ οι αρχές που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε έξι προσαγωγές, οι τρεις εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Έχει ξαναγίνει παρόμοιο περιστατικό

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο» επεσήμανε ο Π. Παπανικολάου, νευροχειρούργος και διευθυντής του νοσοκομείου. Πιθανολογεί πως οι δράστες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός προσωπικού.

Έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως τα αίματα που είναι στους διαδρόμους είναι από το τραυματισμένο άτομο, για το οποίο εξαρχής έσπευσαν στο νοσοκομείο, που υπέστη θλαστικό τραύμα στα χέρια.

Ο κ. Παπανικολάου τόνισε επίσης πως τέτοιες συμπεριφορές δεν αφορούν τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου αλλά αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr