ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο - Ανήλικοι τσάκισαν στο ξύλο δύο άτομα

Θεσσαλονίκη: Νέο οπαδικό επεισόδιο - Ανήλικοι τσάκισαν στο ξύλο δύο άτομα
Δύο ανήλικοι 15 και 16 ετών, γρονθοκόπησαν δύο άτομα 18 και 20 ετών, με αφορμή τις οπαδικές τους διαφορές.
ΙΝΤΙΜΕ

Ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη, με «πρωταγωνιστές» τουλάχιστον δύο ανήλικους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δύο ανήλικοι 15 και 16 ετών, γρονθοκόπησαν δύο άτομα 18 και 20 ετών, με αφορμή τις οπαδικές τους διαφορές. Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε μέσα σε αστικό λεωφορείο και όταν έφτασαν στον τερματικό σταθμό αστικών λεωφορείων στην περιοχή της Πυλαίας, τότε οι ανήλικοι τσάκισαν στο ξύλο τον 20χρονο και τον 18χρονο.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 16 και 15 ετών, για απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, από κοινού με συνεργούς τους, βραδινές ώρες της 04-12-2021, ευρισκόμενοι σε τερματικό σταθμό αστικών λεωφορείων στην περιοχή της Πυλαίας, επιτέθηκαν σε βάρος δύο Ελλήνων 20 και 18 ετών, τραυματίζοντάς τους. Νωρίτερα, εντός αστικού λεωφορείου υπήρξε φραστικό επεισόδιο και απειλές από τους δράστες σε βάρος των παθόντων.

Πηγή: thestival.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Στα Δικαστήρια σήμερα και ο 12ος κατηγορούμενος