ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός λεωφορείου επέτρεψε σε ανήλικη να οδηγήσει - «Είναι μοντάζ, δεν είμαι εγώ» (vid)

Οδηγός λεωφορείου επέτρεψε σε ανήλικη να οδηγήσει - «Είναι μοντάζ, δεν είμαι εγώ» (vid)
Glomex

Οδηγός λεωφορείου καταγγέλλεται ότι επέτρεψε σε ανήλικη μαθήτρια να το οδηγήσει. Τι δείχνει βίντεο - ντοκουμέντο και τι λέει καταγγέλλουσα.

Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει έναν οδηγό λεωφορείου να επιτρέπει σε ανήλικη μαθήτρια να το οδηγήσει το μεγάλο όχημα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρίας της γυναίκας που κατήγγειλε το περιστατικό στην τηλεόραση του Alpha, στο τιμόνι του οχήματος κάθεται ένα κορίτσι μόλις 15 ετών.

«Βλέπουμε ένα κορίτσι 15-16 χρονών το οποίο έχει πάρει το λεωφορείο, ο οδηγός είναι δίπλα και οδηγεί ένα αστικό λεωφορείο. Κάποιος είναι μέσα από τις φίλες της γιατί το τραβάει βίντεο και το λέει κιόλας ότι “εγώ είμαι, τράβα βίντεο, γιατί εγώ οδηγώ…” κάτι τέτοιο. Είναι απαράδεκτο ότι δίνει το λεωφορείο σε ένα 15χρονο παιδί. Αν γίνει οποιοδήποτε ατύχημα από ποιον θα ζητήσουν ευθύνες; Από το παιδί που το πήρε ή από τον οδηγό; » ανέφερε η καταγγέλλουσα.

Ο καταγγελλόμενος οδηγός ακούγεται να δίνει οδηγίες στην ανήλικη ενώ μέσα στο όχημα υπάρχουν δύο τουλάχιστον άτομα, με μία κοπέλα να τραβά το βίντεο.

Ο καταγγελλόμενος οδηγός του λεωφορείου μίλησε σε δημοσιογράφο του Alpha, αρνούμενος ότι είναι ο ίδιος στο βίντεο. «Δεν είμαι εγώ αυτός, δεν είμαι εγώ αυτός. Η φωνή μου είναι ναι. Παιδιά, σας παρακαλώ, δεν είμαι εγώ εκεί. Θα με τρελάνετε; Σε αυτό έχει γίνει μοντάζ, δεν είμαι αυτός» είπε ο οδηγός.