ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία 14χρονου : «Σήμερα τα παιδιά με χτύπησαν και πάλι»

Μαρτυρία 14χρονου : «Σήμερα τα παιδιά με χτύπησαν και πάλι»

Κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 μια Πέμπτη και ώρα 23:15. Στην άλλη άκρη του τηλεφώνου είναι ένα αγόρι 14 ετών.

«Δεν είμαι βέβαιος τι πρέπει να κάνω και δεν ξέρω αν κάνω σωστά που σας μιλάω. Απλά δεν ξέρω τι να πω αλλά και τι να κάνω; Μπορεί τα παιδιά να έχουν δίκιο γι’ αυτά που λένε αλλά σήμερα με χτύπησαν και πάλι. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Ο πατέρας μου μου είπε – κάν’ τους το ίδιο, τον δικό μου τον γιο δεν τον αγγίζει κανένας.

Εάν το έκανα; Πλάκα μου κάνετε; Εάν μπορούσα να το κάνω θα το είχα κάνει δε θα περίμενα τον μπαμπά να μου το πει. Απλά δεν του είπα ξανά τίποτε. Δεν είμαι ο γιος που θα ήθελε, ο γιος που περίμενε. Προσπαθώ να κάνω ότι δε με νοιάζει, ότι δε με ενοχλεί αλλά είμαι μαζί τους τόσες ώρες.

Δεν είναι μόνο ότι με χτυπήσανε, είναι ότι είναι άσχημο να γελάνε μαζί σου. Αύριο θα πάμε εκδρομή. Πάλι θα κάτσω μόνος στο λεωφορείο και θα είμαι μόνος εκεί που θα πάμε. Θα πω στους γονείς μου ότι θα πάω αλλά θα κάνω κοπάνα και θα πάω να κάτσω κάπου. Καλύτερα να νομίζουν ότι έχω φίλους, να μην ντρέπονται για μένα».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr