Γιώργος Μαζωνάκης: Τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο προκάλεσε την κόντρα με την αδερφή του

Γιώργος Μαζωνάκης: Σύμφωνα με πληροφορίες η επίμαχη δικαστική διαμάχη αφορά σε τουριστική επιχείρηση στην Μύκονο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο προκάλεσε την κόντρα με την αδερφή του
1'

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha η επίμαχη δικαστική διαμάχη αφορά σε τουριστική επιχείρηση στην Μύκονο.

Η δικαστική διαμάχη «ξέσπασε» ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του με τον ερμηνευτή να ακολουθεί τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Χθες εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές πρωτοδικείο Πειραιώς. Με τα ασφαλιστικά μέτρα ζητά «διασφάλιση της δομής επιχείρησης».

Όπως γνωστοποιήθηκε από το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία».

Η υπόθεση:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτήν, με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:31ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Νέα εποχή για το Newsbomb.gr!