Τα πάνω κάτω στα νούμερα της πρωινής ζώνης – Οι πρωτιές και οι «μπηχτές» μεταξύ τηλεαστέρων

Η πρωινή ζώνη έχει ενδιαφέρον όχι μόνο για την τηλεθέαση, αλλά και για τα όσα λένε οι παρουσιάστριες
Τα πάνω κάτω στα νούμερα της πρωινής ζώνης – Οι πρωτιές και οι «μπηχτές» μεταξύ τηλεαστέρων
2'

Το πρωί της Τετάρτης, οι εκπομπές ρίχτηκαν στην αρένα της τηλεθέασης και το κοινό φαίνεται ότι μοιράστηκε.

Το μαγκαζίνο «Πάμε Δανάη!», στο MEGA, έκανε 10,1% στο σύνολο και 14,9% στο δυναμικό κοινό. Το «Πρωινό», αντίστοιχα, με τον Γιώργο Λιάγκα, σάρωσε στο σύνολο με 19,8% την ίδια ώρα που στους τηλεθεατές 18-54 έκανε 13,5%.

Η «Super Κατερίνα», στον ALPHA, με την Κατερίνα Καινούργιου, κατέγραψε 11,2% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό. Το «Breakfast@STAR» κράτησε παρέα στο 11,1% του συνόλου και στο 9,6% του δυναμικού κοινού, ενώ το «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά άγγιξε το 7,3% στο σύνολο και το 8,5% στο δυναμικό κοινό. Με ανεβασμένη διάθεση και νούμερα η Ελένη Τσολάκη, που έκανε με το «Πρωινό Σου Σου» χθες 5,2% στο σύνολο και 6,7% στο δυναμικό κοινό.

Δεν είναι μόνο τα νούμερα, όμως, που απασχολούν αλλά και οι σπόντες που εξαπολύουν η μία παρουσιάστρια για την άλλη. Αυτές τις ημέρες την τιμητικής τους έχουν η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου. Η οικοδέσποινα του ALPHA, μετά τη σπόντα της Φαίης και το παράπονό της για ρεπορτάζ που μετέδωσαν στη «Super Κατερίνα», θέλησε να τοποθετηθεί.

«Η Φαίη έκανε ένα παράπονο χθες. Τώρα φωτογράφιζε εμάς ή άλλους; Εγώ τα λέω όλα μπροστά, δεν παίρνω ποτέ κάποιον από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει ή διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις πως το επιτρέπετε αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που αν πω μπούρδα θα το πω. Εμένα δεν μου αρέσει από πίσω. Εγώ όλα αυτά τα είπα για καλό ότι μία παρουσιάστρια έχει προτάσεις κι από άλλα κανάλια κι ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού κι έχουν πολύ καλή σχέση. Είναι τιμητικό να λες ότι έχει πρόταση από το ΑΝΤ1 και με το MEGA, άσχετα με το ότι προσωπικό έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη, αντικειμενικά είναι μία παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει πολύ καλά. Και πάλι έχει πρόταση από εκεί η Φαίη, δεν το είπα αρνητικά.

Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν στενοχωρημένη. Είναι ενοχλημένη που λέμε καλά; Και για εμένα έχουν πει χίλια δυο όταν ήταν με τον Γιώργο στον ΑΝΤ1, ότι μένω χωρίς δουλειά μετά το Έψιλον», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή