ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο Ηράκλειο: «Κατέρρευσε» μπαλκόνι σε κεντρικό δρόμο της πόλης

Συναγερμός στο Ηράκλειο: «Κατέρρευσε» μπαλκόνι σε κεντρικό δρόμο της πόλης
cretalive.gr

Σοβαρή αποκόλληση από μπαλκόνι σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου - Άμεση επέμβαση της Δημοτικπης Αστυνομίας

«Συναγερμός» σήμανε νωρίς σήμερα το πρωί στην Δημοτική Αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε ότι τμήμα μπαλκονιού έπεσε επί του οδοστρώματος, στην οδό Σμύρνης στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης 23/11 με την ιδιοκτήτρια παρακείμενου καταστήματος να βλέπει σήμερα το πρωί τα μπάζα και να ειδοποιεί άμεσα τόσο την Τροχαία όσο και την Δημοτική Αστυνομία.

Τμήματα του μπαλκονιού έχουν υποστεί σημαντική αποκόλληση επιχρίσματος με εμφανή τον οπλισμό (τα σίδερα) ενώ τα σίδερα έχουν επίσης σοβαρή οξείδωση.

cretalive.gr

Εικάζεται ότι το τμήμα αποκολλήθηκε και έπεσε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων. Σε κάθε περίπτωση το συμβάν εστάλη ως κατεπείγον από την Δημοτική Αστυνομία προς την Πολεοδομία Ηρακλείου προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποφευχθεί τραυματισμός πολίτη ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του ιδιοκτήτη.

Πρόκειται για παλαιό, εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Χατζημιχάλη Γιάνναρη, ακριβώς πίσω από τα Δικαστήρια στο κέντρο της πόλης.