ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού για να αποτραπεί σηψαιμία - Παραμένει σε καταστολή

Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού για να αποτραπεί σηψαιμία - Παραμένει σε καταστολή

Ο 31χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη, παραμένει σε φαρμακευτική καταστολή, και οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμα την εντολή σιγά σιγά να τον ξυπνούν.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί και παραμένει η υγεία του 31χρονου υπαρχιφύλακα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη.

Ο 31χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Βρίσκεται σε φαρμακευτική καταστολή, και οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμα την εντολή σιγά σιγά να τον ξυπνούν.

Στον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου αστυνομικού προχώρησαν την Τρίτη οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο μιας ευρύτερης σηψαιμίας, τον ακρωτηρίασαν στο πόδι το οποίο είχε τραυματιστεί από την ναυτική φωτοβολίδα.

Ειδικότερα, οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του 31χρονου.

Οι γιατροί θέλουν να περάσει ένα χρονικό διάστημα και αυτό που είναι σημαντικό είναι να δουν κατά πόσο ο εγκέφαλο έχει υποστεί αναστρέψιμες ή μη βλάβες.