ΕΛΛΑΔΑ

Μακελειό στη Γλυφάδα: Νέα σοκαριστική μαρτυρία στο Newsbomb - «Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά»

Μακελειό στη Γλυφάδα: Νέα σοκαριστική μαρτυρία στο Newsbomb - «Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά»

Σοκάρει η μαρτυρία εργαζόμενης για όσα έζησε μέσα στο κτήριο της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα

Σοκαρισμένοι είναι οι εργαζόμενοι της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, οι οποίοι έζησαν τρομακτικές στιγμές όταν πρώην εργαζόμενος μπήκε μέσα στο κτήριο και πήγε με στόχο να πυροβολήσει τα αφεντικά.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ είμαι στον πρώτο, αυτό έγινε στον δεύτερο. Πρόκειται για έναν παλιό υπάλληλο της εταιρείας, Αιγύπτιος στην καταγωγή, έχει απολυθεί εδώ και καιρό. Ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά. Φώναζε σε όλους να φύγουν δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον άλλον από εμάς, μόνο τα αφεντικά και χτύπησε στοχευμένα αυτούς. Δύο αφεντικά και ένας υπάλληλος. Πήγε να του μιλήσει να τον ηρεμήσει και τον πυροβόλησε και αυτόν. Μπήκε μια καραμπίνα επαναληπτική. Τον είδα λίγο, είχα κλείσει την πόρτα γιατί φοβόμουνα.»

«Εγώ δεν έκανα τίποτα έμεινα στον όροφο μου κάτω από το γραφείο μου. Περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα μας έβγαλαν οι άνδρες της Αστυνομίας. Τον είδα πολύ λίγο πριν κλείσουμε την πόρτα που ανέβαινε την σκάλα προς τα πάνω, τίποτα άλλο. Κρατούσε ένα σακ βουαγιάζ δεν μπήκε από την είσοδο έχοντας παρατεταμένο το όπλο του.»