ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ηλεία ξανά η παπαδιά και ο εραστής!

Στην Ηλεία ξανά η παπαδιά και ο εραστής!

Στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας βρίσκονται από την Παρασκευή ο 41χρονος Νίκος Παναγόπουλος και η 43χρονη Θεοδώρα Αυγεροπούλου, δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ηλεία.

Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκαν στον Ανακριτή για συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και αναμένεται να επιστρέψουν στα κελιά τους στις Φυλακές Κορυδαλλού πιθανότατα τη Δευτέρα.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Κρέστενας, εκεί που ο εραστής της παπαδιάς είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο ιερέα και σύζυγό της. Η 43χρονη ζήτησε από τον ιερέα να σταματήσει το αυτοκίνητο, ισχυριζόμενη ότι θέλει να κατέβει για τη φυσικής της ανάγκη.

Ωστόσο, σύμφωνα με το patrisnews, το σημείο αυτό αποτέλεσε παγίδα θανάτου για τον ιερέα.

Η εξιχνίαση της δολοφονίας αποδείχθηκε τελικά πολύ εύκολη υπόθεση για τις Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, οι οποίες την ίδια κιόλας ημέρα έφτασαν και στον δράστη και στην ηθική αυτουργό.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν τότε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ο οποίος άσκησε στον Νίκο Παναγόπουλο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στη Θεοδώρα Αυγεροπούλου δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.