ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Αυτή είναι αληθινή αγάπη - Τους χώρισαν στα 17 και παντρεύτηκαν στα 65

Ρόδος: Αυτή είναι αληθινή αγάπη - Τους χώρισαν στα 17 και παντρεύτηκαν στα 65

Μία ιστορία βγαλμένη από το πιο όμορφο παραμύθι ολοκληρώθηκε στη Λίνδο – Χαμός στα social media

Μία ιστορία βγαλμένη από παραμύθι είναι αυτή του Κεν και της Άντζελας από την Αγγλία που κατάφεραν μετά από σχεδόν μισό αιώνα, να δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης περιτριγυρισμένοι από φίλους και συγγενείς στο όμορφο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Λίνδο.

Αυτή είναι η ιστορία αγάπης του ζευγαριού

Ο Κεν και η Άντζελα γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 1967 σε ηλικία 18 και 17 ετών αντίστοιχα, δυστυχώς όμως οι γονείς τους, τους χώρισαν, με αποτέλεσμα να περάσουν περίπου σαράντα χρόνια χωριστά χωρίς να έχουν επαφές, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει και οι δύο οικογένειες.

Πριν από τρία περίπου χρόνια, ο Κεν πήρε την απόφαση να ξαναβρεί τον πρώτο του έρωτα και ο μοναδικός τρόπος ήταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχοντας και οι δύο χάσει το έτερον τους ήμισυ, ξεκίνησαν διαδικτυακή συνομιλία η οποία διήρκησε περίπου δύο χρόνια.

Έπειτα, πήραν την απόφαση να βρεθούν από κοντά. Ο Κεν, μιλώντας στην τοπική «Ροδιακή» ανέφερε ιδιαίτερα συγκινημένος πως πάντοτε πίστευε ότι κάποτε θα ξαναβρεθούν και πως κάποια στιγμή θα είναι μαζί, ενώ τόνισε «όταν την αντίκρισα κατάλαβα ότι ήταν ακόμα η μεγάλη μου αγάπη, ενώ συνέχισα να την βλέπω σαν την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου»!

Μάλιστα ο Κεν, όταν ένα χρόνο μετά την επανασύνδεσή τους αποφάσισε να τη ζητήσει σε γάμο, αυτό, όπως εξήγησε ο ίδιος, το έκανε γονυπετής , ενώ η Άντζελα συμπλήρωσε «ο Κεν είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος».

Η αγάπη της Άντζελας για την Λίνδο, τους έφερε πριν από μερικές μέρες στο νησί της Ρόδου προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους επισφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη τους. Κάθισαν στο νησί περίπου δύο εβδομάδες, συνδυάζοντας μάλιστα και τις διακοπές τους σε μια βίλα λίγο πριν τους Πεύκους.

Μαζί τους οι φίλοι και οι συγγενείς που παραβρέθηκαν και στο μυστήριο του γάμου, έντεκα άτομα στο σύνολο και όλοι τους ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη Λίνδο. «Περάσαμε υπέροχα στη Λίνδο, είναι πολύ ρομαντικά εδώ και γι' αυτό το λόγο επιλέξαμε να παντρευτούμε εδώ» τόνισε μεταξύ άλλων η Άντζελα.

Ο Κεν και η Άντζελα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε ηλικία 65 και 64 ετών αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Βγήκαν οι μαγκούρες στον Αποκόρωνα

Κρήτη: Θα δικαστεί επειδή εγκατέλειψε το σκυλί του που βρέθηκε κρεμασμένο στο Ι.Χ.

Πάτρα: Έτσι πανηγύρισαν το γκολ του «Παπ» - Δεν φαντάζεστε τι έγινε (vid)