ΕΛΛΑΔΑ

Θα πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο ή θα μας τα χαλάσει πάλι ο καιρός;

Θα πάμε για μπάνιο το Σαββατοκύριακο ή θα μας τα χαλάσει πάλι ο καιρός;

Δείτε τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Αποπνικτική αναμένεται τις επόμενες ημέρες η ατμόσφαιρα, καθώς προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, με τον υδράργυρο θα σκαρφαλώνει (πάλι) στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, για αύριο, Σάββατο (02/07/2016) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι βορειοδυτικοί άνεμοι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα σποραδικών βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Την Κυριακή (03-07) ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα (04-07) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη (05-07) ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 , στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τέταρτη (06-07) ο καιρός γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 , στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Την Πέμπτη (07-07) ο καιρός προβλέπεται γενικά καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικές ειδήσεις