ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με την 27χρονη φοιτήτρια που εξαφανίστηκε στη Νέα Σμύρνη

Μυστήριο με την 27χρονη φοιτήτρια που εξαφανίστηκε στη Νέα Σμύρνη

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της 27χρονης Μαρίας Νέστορα στη Νέα Σμύρνη, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από τις 27 Αυγούστου.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ - ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΣΤΟ «ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ» ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ 27ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΑ ΝΕΣΤΟΡΑ

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αγωνία των δικών της ανθρώπων, καθώς η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από την ημέρα που εξαφανίστηκε. Η μητέρα της και ο πατέρας της περιμένουν καρτερικά ένα στοιχείο που θα ρίξει «φως» στην εξαφάνιση της.

Η ΕΛ.ΑΣ τα τελευταία 24ωρα ερευνά εξονυχιστικά τα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού, όπως και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Μαρίας, μήπως και εντοπίσει κάποιο κομμάτι που λείπει από το πάζλ της υπόθεσης. Εκεί που έχουν εστιάσει τις έρευνές τους οι αστυνομικοί είναι στο τι συνέβη το πρωινό της 27ης Αυγούστου και συγκεκριμένα το δίωρο 11 με 1 το μεσημέρι όταν από το διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης έφυγε η μητέρα της Μαρίας για να ψωνίσει.

TATIANA

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/09) ο πατέρας της όμορφης κοπέλας επισκέφθηκε για πολλοστή φορά το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης προκειμένου να δώσει όσα στοιχεία ήξερε.

Ο ρόλος του άγνωστου άνδρα και οι σχέσεις του με την 27χρονη

Ιδιαίτερη σημασία έχει για την ΕΛ.ΑΣ οι μαρτυρίες των γειτόνων της κοπέλας, σύμφωνα με τους οποίους η Μαρία είχε αναπτύξει σχέσεις με άγνωστο άνδρα, ο οποίος μάλιστα την ακολουθούσε μέχρι το διαμέρισμά της και τον οποίο είχε δει γείτονας της λίγα 24ωρα πριν την εξαφάνισή της.

Ο πατέρας της Μαρίας κατέθεσε επίσης στην αστυνομία τα όσα του μετέφερε η γυναίκα του πως είδε στο διαμέρισμα της κόρης τους, την οποία και είχε επισκεφθεί τον περασμένο Αύγουστο όταν η Μαρία δεν απαντούσε στα απανωτά μηνύματα και τηλεφωνήματα των γονιών της.

Οι γονείς της που μένουν μόνιμα στο Κίεβο της Ουκρανίας μαζί με τον 25χρονο γιο τους άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με την κόρη τους όταν τον Δεκαπενταύγουστο, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, της τηλεφωνούσαν και της έστελναν με μηνύματα ευχές και εκείνη δεν απαντούσε.

Όταν η μητέρα της πήρε το πρώτο αεροπλάνο την επόμενη ημέρα και ήρθε στην Αθήνα βρήκε την κόρη της σε άθλια κατάσταση, όπως είπε στην αστυνομία ο πατέρας, ενώ και το διαμέρισμά της ήταν αρκετά βρώμικο και ακατάστατο. Ακόμη και το μικρό σκυλάκι που είχε για παρέα ήταν στα πρόθυρα ασιτίας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η μητέρα της 27χρονης την 27η Αυγούστου πήγε στο super market και όταν επέστρεψε στο σπίτι η κόρη της έλειπε. Το βράδυ προβληματίστηκε με την απουσία της και την κάλεσε στο κινητό της και εκείνη τη καθησύχασε. Ωστόσο τα ίχνη της έχουν χαθεί και το κινητό της τηλέφωνο παραμένει κλειστό.

Σχετικές ειδήσεις