ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός για βόλτες κάτω από τον ήλιο – Μέχρι πότε θα έχουμε… Άνοιξη

Καιρός για βόλτες κάτω από τον ήλιο – Μέχρι πότε θα έχουμε… Άνοιξη

Ανοιξιάτικο είναι τις τελευταίες ημέρες το σκηνικό του καιρού, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το σκηνικό αναμένεται να είναι παρόμοιο και τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά, την Τετάρτη (17/02/2016) προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη 18-02-2016 και την Παρασκευή 19-02-2016 αναμένεται να σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Το Σάββατο 20-02-2016 και την Κυριακή 21-02-2016 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Σχετικές ειδήσεις