ΚΟΣΜΟΣ

Έπαθε ΣΟΚ ο ψαράς όταν σήκωσε το καλάμι του - Δείτε τι έπιασε (pics)

Έπαθε ΣΟΚ ο ψαράς όταν σήκωσε το καλάμι του - Δείτε τι έπιασε (pics)

Ένα ψάρι με δυο τεράστια μάτια που θύμιζε εξωγήινο πλάσμα «έβγαλε» ένας Νορβηγός ψαράς.

Άφωνος έμεινε ένας ψαράς από τη Νορβηγία όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα ψάρι που όμοιο του δεν είχε ξαναδεί ούτε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ο νεαρός ψαράς Όσκαρ Λουντάλ – σύμφωνα με όσα μεταδίδει το sky news – έπαθε το σοκ της ζωής του όταν ψάρεψε (με δόλωμα ένα σκουμπρί) ένα περίεργο ψάρι με τεράστια βολβοειδή μάτια και μια μεγάλη ουρά.

Ο Νορβηγός που ψάρευε κοντά νησί Αντόγια είδε το περίεργο πλάσμα να κολυμπάει δίπλα στην βάρκα του. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα πρόκειται για ένα ωκεάνιο είδος κοκκινόψαρου (ratfish) που ζει στα βαθιά νερά και έχει μακρινή σχέση με τον καρχαρία.

Το όνομά του οφείλεται στην μακριά ουρά του καθώς οι επιστήμονες που του έδωσαν την ονομασίας θεωρούσαν πως η ουρά του θύμιζε εκείνη του αρουραίου. Ο λόγος που έχει μεγάλα μάτια είναι το βάθος στο οποίο ζει που επικρατεί πλήρες σκοτάδι και του χρησιμεύουν για να αντανακλά το φως. Το ομολογουμένως περίεργο αυτό πλάσμα δεν θεωρείται επικίνδυνο για τον άνθρωπο «Ήταν πραγματικά εκπληκτικό! Δεν έχω ξανά δει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Φαινόταν πολύ περίεργο και θύμιζε λίγο δεινόσαυρο», ανέφερε ο Λουντάλ στο sky news.

Δείτε στην gallery το παράξενο αυτό ψάρι:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά 2019: «Κλείδωσαν» τα ποσά - Δείτε πόσα θα πάρετε και πότε (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Σχετικές ειδήσεις