ΚΟΣΜΟΣ

Χάιντι Κλουμ: Το σέξι ατύχημα που άφησε λίγα στη φαντασία

H Xάιντι Κλουμ
H Xάιντι Κλουμ
ΑΡ

Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ είχε ένα μικρό ατύχημα σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Το 49χρονο μοντέλο έκανε επίδειξη της άψογης σιλουέτας της, φορώντας ένα λευκό κορμάκι στο Instagram, είχε όμως ένα μικρό ατύχημα με αποτέλεσμα να «βγει στη φόρα» η θηλή της, χωρίς όμως να πτοηθεί.

Ενώ μερικοί από τους 10,2 εκατομμύρια ακολούθους της μπορεί να σοκαρίστηκαν βλέποντας την Κλουμ να τα αποκαλύπτει όλα, το μοντέλο είναι γνωστό ότι δημοσιεύει συχνά προκλητικό περιεχόμενο στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από το ετήσιο αποκριάτικο πάρτι της, η Κλουμ δημοσίευσε μια selfie της στον καθρέφτη που άφησε λίγα στη φαντασία. Στο στιγμιότυπο, η βασίλισσα του Halloween πόζαρε εντελώς γυμνή εκτός από ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που τραβούσε για να δείξει τις γραμμές του μαυρίσματος.

Η τολμηρή ανάρτηση ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η ίδια και η 18χρονη κόρη της, Λένι, προκάλεσαν διαμάχη ποζάροντας μαζί με δαντελωτά εσώρουχα. Πριν απο λίγες εβδομάδες η ίδια και η 18χρονη κόρη της, Λένι, προκάλεσαν αντιδράσεις ποζάροντας μαζί με δαντελωτά εσώρουχα.

Η Κλουμ, μητέρα 4 παιδιών φόρεσε ένα μαύρο σετ σουτιέν και εσωρούχων με λευκή δαντέλα, ενώ η κόρη της επέλεξε ένα ολόμαυρο σετ, σε μία «ιδιαίτερη στιγμή», όπως τη χαρακτήρισε η ίδια που ενόχλησε ωστόσο πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Το να σεξουαλικοποιείς την κόρη σου είναι παράξενο», σχολίασε κάποιος.