ΚΟΣΜΟΣ

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του
AP

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Γεννήθηκε το 7ο παιδί του 79χρονου ηθοποιού

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε ξανά πατέρας, τη γέννηση του 7ου παιδιού του αποκάλυψε ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του. Αν και η σύντροφος του Χολιγουντιανού σταρ, Τίφανι Τσεν, μένει μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας, η εκπομπή «CBS Mornings» έδωσε πλάνο από τη νεογέννητη κόρη του Ντε Νίρο, ενώ δόθηκαν και λεπτομέρειες για το όνομα που θα πάρει το μωρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, η μικρή Ντε Νίρο ήρθε στον κόσμο στις 6 Απριλίου, με βάρος 3,9 κιλά και θα ονομαστεί Τζία Βιρτζίνια Τσεν Ντε Νίρο.

Το γεγονός ότι ο Ντε Νίρο απέκτησε παιδί, λίγο πριν την ηλικία των 80 ετών, έφερε αντιδράσεις τόσο στα social media, όσο και σε τηλεοπτικές προσωπικότητες γνωστών διεθνών καναλιών. Μία από αυτές είναι η Σέλι Χόρτον, Αυστραλή δημοσιογράφος του Channel Nine, που επέκρινε τον ηθοποιό για την «ανευθυνότητά» του να αποκτήσει παιδί σε τέτοια ηλικία.

«Είναι ανεύθυνο να κάνεις παιδιά σε αυτή την ηλικία, ειδικά αν σκεφτείς ότι το παιδί αναμφίβολα θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του», έγραψε η Χόρτον στα social media και πρόσθεσε: «Ενώ κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να θυσιάζουν την επιθυμία τους να κάνουν παιδιά επειδή ο σύντροφός τους είναι μεγαλύτερος, πρέπει να σκεφτούν τις μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτής της απόφασης. Είναι απίστευτα δύσκολο για τις ανύπαντρες μητέρες να μεγαλώνουν παιδιά μόνες τους. Καθώς οι γονείς γερνούν, μπορεί επίσης να παλεύουν με προβλήματα υγείας που τους δυσκολεύουν να παρέχουν τη φροντίδα και την προσοχή που απαιτούν τα μικρά παιδιά».

Τέλος, η 50χρονη δημοσιογράφος εξέφρασε την ανησυχία της ότι το παιδί του Χολιγουντιανού σταρ μπορεί να κινδυνεύσει από συναισθηματικό τραύμα, χάνοντας τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία.

Σχετικές ειδήσεις

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Έγινε πατέρας για έβδομη φορά στα 79 του