ΚΟΣΜΟΣ

HΠΑ: 3 νεκροί από πυροβολισμούς σε πάρτι στο Μέριλαντ

Περιστατικό με πυροβολισμούς στο Μέριλαντ
Περιστατικό με πυροβολισμούς στο Μέριλαντ
Α.Ρ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς το βράδυ της Κυριακής (11/6) σε σπίτι στην πρωτεύουσα του Μέριλαντ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Αννάπολης Έντουαρντ Τζάκσον είπε στους δημοσιογράφους σε ενημέρωση ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν από αυτό που περιέγραψε ως «διαπροσωπική διαμάχη» και ότι δεν υπήρχε περαιτέρω απειλή για το κοινό.

«Είναι μια πολύ ενεργή και συνεχιζόμενη έρευνα. Εξακολουθούμε να προσπαθούμε να προσδιορίσουμε όλα όσα συνέβησαν. Εξακολουθούμε να συνδυάζουμε τα γεγονότα. Έχουμε πολύ περισσότερη δουλειά να κάνουμε», είπε ο Τζάκσον.

Αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση μεταξύ των ατόμων που εμπλέκονται, αλλά είπε ότι οι ηλικίες των θυμάτων κυμαίνονται από 20 έως 50 ετών. Είπε ότι οι αρχές δεν είχαν αποδείξει κίνητρο για τον πυροβολισμό.

«Δεν ήταν τυχαίο», είπε ο Τζάκσον, σημειώνοντας ότι τα θύματα «πέθαναν έξω» από το σπίτι. Πολλά αυτοκίνητα της αστυνομίας φάνηκαν στην κατοικημένη περιοχή όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί νότια του κέντρου της πόλης και κοντά στην προκυμαία. Ο Τζάκσον είπε ότι οι αστυνομικοί απάντησαν στο περιστατικό γύρω στις 8 μ.μ (τοπική ώρα)

Το αστυνομικό τμήμα εξέδωσε δελτίο τύπου ότι ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι ένας ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση. Ο αρχηγός είπε ότι οι αρχές εντόπισαν ένα όπλο.