MEDIA

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (03.03) - Άγριος καυγάς στη μπλε ομάδα

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (03.03) - Άγριος καυγάς στη μπλε ομάδα
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: Η αποχώρηση ενός παίκτη από την μπλε ομάδα θα φέρει και εντάσεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η ένταση στο Survivor είναι πλέον... καθημερινό φαινόμενο. Ειδικότερα στις τάξεις της μπλε ομάδας υπάρχει μεγάλος αναβρασμός, λόγω των δυο συνεχόμενων ηττών στα αγωνίσματα για την ασυλία και της διαδικασίας ψηφοφορίας που ήταν γεμάτη ίντριγκες, μπηχτές και διαπληκτισμούς των παικτών.

Το γεγονός ότι οι Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς αναδείχθηκαν ως υποψήφιοι για αποχώρηση με βάση τις ψήφος της ομάδας τους, δεν ήταν μη αναμενόμενο.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η υπόδειξη του Τζέιμς Καφετζή, που είχε την ατομική ασυλία, να είναι τρίτος υποψήφιος ο Πάνος Καλλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν το πήρε και πολύ… καλά και φαίνεται να ανοίγει νέα κόντρα στην ομάδα.

Το ενδιαφέρον, βέβαια, θα επικεντρωθεί στη διαδικασία της αποχώρησης στο Survivor. Ποιος από τους τρεις μπλε θα είναι αυτός που θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο; Θα «σπάσει» η παρέα των Παππά και Σταμούλη ή θα την πληρώσει ο Πάνος Καλλίδης; Τα spoilers και πάλι έχουν την απάντηση…

Όποιο κι αν είναι, πάντως, το τελικό αποτέλεσμα σε ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor τα βλέμματα θα τραβήξει το Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί θα ειπωθούν και πάλι αρκετά «καυστικά» λόγια και θα υπάρξουν διενέξεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ίντριγκας στα… ύψη.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν φανεί από την αρχή του επεισοδίου, στην ομάδα των μπλε θα υπάρξει ένας μεγάλος καυγάς. Ο Σάκης Κατσούλης είναι έξαλλος με έναν από τους... ηγέτες της κλίκας των μπλε που μέχρι τώρα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Survivor και φαίνεται πως όλα αυτά θα αλλάξουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όσα αλλάζουν από Πέμπτη – Τι ισχύει για τράπεζες, ψώνια, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας