MEDIA

OPEN: «Κλειδώνουν» πρόσωπα και πρεμιέρες – Από την Τσολάκη στην Πάνια

OPEN: «Κλειδώνουν» πρόσωπα και πρεμιέρες – Από την Τσολάκη στην Πάνια

Το OPEN ετοιμάζεται για μία χρονιά γεμάτη ψυχαγωγία…

Τα κανάλια μπορεί να έχουν ρίξει στην αρένα τις σειρές τους και τα ψυχαγωγικά τους προγράμματα, όμως στο OPEN ακόμη δεν έχουμε δει τις πολυαναμενόμενες πρεμιέρες. Για την ακρίβεια είναι ο μόνος σταθμός, που μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει βγάλει στον αέρα μόνο ενημερωτικά μαγκαζίνο και το σίριαλ «Έρωτας Φυγάς».

Συζητήσεις, «πήγαινε έλα», δηλώσεις που «κόστισαν», πρωταγωνίστησαν, ωστόσο το τοπίο ξεκαθαρίζει. Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στις 09.50, θα κάνει πρώτη επίσημη το «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη. Μαζί της ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου και ο Δημήτρης Μηλιόγλου, θα μας μεταφέρουν όλα όσα μας ενδιαφέρουν, με χαμόγελο, κέφι, ζωντάνια, θετική διάθεση, ενώ φυσικά δε θα λείπει και το καυστικό τους…σχόλιο!

Μία ακόμη εκπομπή έχει «κλειδώσει», αν και δεν έχει οριστεί η πρεμιέρα. Η Κατερίνα Ζαρίφη θα αναλάβει την καθημερινή μεσημεριανή ζώνη του OPEN με το πρότζεκτ «Οδός Ζαρίφη 2». Πρόκειται για μία σατιρική εκπομπή, όπου ο καθένας θα έχει τον ρόλο του και θα σχολιάζονται διάφορα θέματα. Ο Αντώνης Παπαηλίας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Άννα Ζηρδέλη, θα βρεθούν στην ομάδα της παρουσιάστριας με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο.

Πριν λίγες ώρες, ο Νίκος Κοκλώνης μοιράστηκε ένα βίντεο με την Αννίτα Πάνια από τη στιγμή που υπέγραφαν συμβόλαιο. Η εκκεντρική παρουσιάστρια θα βρεθεί στο OPEN, στην απογευματινή ζώνη, με ένα κόνσεπτ γνώριμο και «κομμένο» στα μέτρα της! Τηλεφωνικές γραμμές, το χιούμορ και οι ατάκες της και κάτι από «Παρατράγουδα», θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το κοινό.

Όσον αφορά στο πολυσυζητημένο Σαββατοκύριακο; Ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους Ναταλί Κάκκαβα, Κατερίνα Στικούδη, Μαρία Αντωνά, Φελίσια Τσαλαπάτη και Φοίβο Παπαδάκη, με στόχο να δημιουργηθεί μία ωραία ομάδα με παρεϊστικη διάθεση. Οι επίσημες ανακοινώσεις ακόμη δεν έχουν δοθεί, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται μετά τα μέσα Οκτώβρη και τις αυτοδιοικητικές εκλογές λόγω της υποψηφιότητας της Ναταλί.