MEDIA

I am A Celebrity: Η παίκτρια που αποχώρησε μετά τη δοκιμασία με τις κατσαρίδες

I am A Celebrity: Η παίκτρια που αποχώρησε μετά τη δοκιμασία με τις κατσαρίδες
GLOMEX

Δοκιμασία αποχώρησης με κατσαρίδες στο I'm A Celebrity! Ποιος αποχώρησε τελικά;

Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν το βράδυ της Πέμπτης στο I'm a Celebrity, η Emilia Vodos, ο Τάσος Ξιαρχό και η Ραχήλ Μακρή. Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν ιδιαίτερη καθώς οι παίκτες έπρεπε να αναμετρηθούν... με μεγάλες κατσαρίδες.

Στο τέλος της δοκιμασίας ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ανακοίνωσαν ποιος παίκτης αποχωρεί τελικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Ραχήλ Μακρή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες το βράδυ με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει: «Συγχαρητήρια και στους τρεις για την προσπάθεια σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης. Η παίκτρια που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι… η Ραχήλ Μακρή. Emilia, συγχαρητήρια που είσαι η αρχηγός της κίτρινης ομάδας για τις επόμενες ημέρες. Και τώρα η Ραχήλ θα πρέπει να αποχωρήσει από το Celebrity. Ραχήλ μου, συγχαρητήρια και σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι»

Η Ραχήλ Μακρή με τη σειρά της είπε δυο λόγια πριν αποχωρήσει: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, ελπίζω να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για αυτόν τον ιερό φιλανθρωπικό σκοπό. Για την αναδάσωση των καμένων περιοχών της πατρίδας μας. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη για μένα εμπειρία, εννοείται πως δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ που μου έδωσε πολλά. Μου έδωσε σοφία, μου έδωσε πράγματα και αγάπησα πάρα πολύ αυτά τα παιδιά. Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κάμπινγκ στη ζωή μου, δεν περίμενα ποτέ κατά πόσο θα μπορέσω να συμβιώσω με ανθρώπους που δεν ήξερα».